UNIŠTIO GA / Jeste li skužili kako je Šprajc nazvao Plenkovića, a tek njegove mjere? Premijeru će biti muka kad vidi što je sve legenda izgovorila

Šprajc je kao i uvijek opet briljirao

17.3.2023.
23:05
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Legendarni RTL-ov novinar, urednik i voditelj Zoran Šprajc, u novoj epizodi Stanja nacija odlučio se pozabaviti Vladinim mjerama koje su ppedstavljene prije nekoliko dana. Pa evo što kaže:

"Dobra vam večer poštovani gledatelji, dobro došli u Stanje nacije. Udarna vijest ovog tjedna je odluka Vlade RH da su svinjska lopatica i vratina out, a carsko meso in. Vlada je naime konačno donijela svoj dugo najavljivani i iščekivani kulinarski paket mjera.

Image
RAZVALIO SVE PO REDU /

Šprajc suočio naciju, Milanovića i Plenkovića s pravim stanjem: ‘Ova tema je stvarno Bogu za plakati’

Image
RAZVALIO SVE PO REDU /

Šprajc suočio naciju, Milanovića i Plenkovića s pravim stanjem: ‘Ova tema je stvarno Bogu za plakati’

Ulazak carskog mesa na listu zaštićenog mesa zatekao je domaćice diljem zemlje koje je Vlada dosad uvjeravala da su upravo svinjska lopatica i vratina najbolji komadi mesa koje će i zakonom zaštititi. I taman kad su već u svakom kućanstvu lopatica i vratina bili prihvaćeni kao poželjne namirnice, sad eto to više nisu, sad je to carsko meso. kauap je Šprajc pa onda citirao Plenkovića: 'Zbog moguće nestašice proizvoda svinjskih koji su prije bili tu, ako se sjećate, bilo je riječ o svinjskoj lopatici i vratini. Shvatili smo da postoji mogućnost da ako ostanu ograničene cijene da tih proizvoda neće biti, te smo ih makli odnosno maknut ćemo u četvrtak sa liste proizvoda ograničenih namirnica. Ali smo zato stavili carsko meso od 3,79. Umjesto 9, osam je proizvoda, carsko meso unutra, lopatica i vratina su vani.'

Dakle domaćice i domaćini ubuduće trebaju pozorno pratiti press konferencije ovog Masterchefa i odnosu na njegove odluke i preporuke pripremati jelovnik za svoje ukućane. Ako je odsad svinjska lopatica van liste, svinjski gulaš više nema šta raditi na vašem jelovniku. Umjesto njega građanima je sad na raspolaganju gulaš od piletine ali kako je Masterchef istaknuo, od cijelog pileta....", poručio je Šprajc a više pogledajte u video prilogu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču