Play ponuda

'SINČIĆ JE ŽRTVA PERNARA I VLADIMIRE PALFI': / Bivši tajnik stranke potvrdio - 'sve afere koje je spomenuo Runtić su 100% točne'

Image

Bivši tajnik Živog Zida Ivan Đanić pojasnio je razloge svoje ostavke s mjesta glavnog tajnika stranke.

3.10.2016.
10:43
Play ponuda

Đanić tvrdi kako nema kome dati ostavku jer Glavni odbor više ne postoji i stranka je u rasulu. Kaže da kao tajnik nije imao uvid u stranačke financije te da je Ivan Pernar izvještaje pisao rukom.

Image
TEŠKE OPTUŽBE PRESUDILE? Vladimira Palfi povlači se iz politike: /

'Dosta mi je više tih gluposti!'

Image
TEŠKE OPTUŽBE PRESUDILE? Vladimira Palfi povlači se iz politike: /

'Dosta mi je više tih gluposti!'

'Sve što je ispričao Hrvoje Runtić, supredsjednik Živog zida, sto posto je točno. Nema smisla biti u tome, sad je na institucijama da riješe slučaj Živog zida i svih afera koje su isplivale. Ivan Vilibor Sinčić je kolateralna žrtva Vladimire Palfi i Ivana Pernara, koji ljude na deložacijama iskorištava za svoju vlastitu promociju', rekao je Đanić koji tvrdi kako mu je nemoguće ostati u stranci opterećenoj s toliko afera - od krivotvorenja potpisa na fantomskoj skupštini, loših odnosa koje diktira Vladimira Palfi koju naziva alfom i omegom Živog zida, njezine lažne diplome do sumnje da su vodstvu stizale žute omotnice.

'Runtića su minirali'

'Ništa me oko njih više ne čudi, pa Pernar je financijski izvještaj napisao rukom - pokazujući koliko poštuje institucije. Runtića su silom htjeli srušiti nekoliko tjedana prije izbora i nametnuti Tihomira Lukanića premda nije imalo nikakvog smisla Sesvećanina gurati Slavoncima u četvrtoj izbornoj jedinici koji ga ne poznaju. Runtića su minirali i nastojali obezvrijediti kad se pobunio i otkrio niz sumnjivih stvari. Njih troje štite jedni druge. I to će biti tako dok nekome od njih ne dođe voda do grla', kaže Đanić.

Kaže da nije sam vidio omotnice, jer te noći nije bio u stožeru. No, kako tvrdi, to mu se čini sasvim mogućim jer je 'državna revizija u rujnu najavila pregled financija pa pretpostavljam da su htjeli na brzinu pokriti rupe u stranačkoj blagajni koje su nastale zbog nekontroliranog trošenja', zaključuje Đanić.

Play ponuda
Play ponuda