MOĆ MU UDARILA U GLAVU

SHOW IVANA PERNARA PRED TV-KAMERAMA: ‘Upadate u riječ saborskom zastupniku!’

Ivan Pernar, tek izabrani saborski zastupnik Živog zida, gostovao je u emisiji Pressing N1 televizije, gdje se osvrnuo na brojne probleme i prepucavanja koja su se u Živom zidu događala neposredno nakon izbora.

Pernar kaže da ih se nezasluženo napada, unatoč rezultatu ostvarenom na izborima, a koji je, kaže, vrhunski. Napadi stižu od bivših članova, a Pernar kaže da optužbe o lošem upravljanju novcem nemaju smisla.

‘Nismo neuravnoteženi’

Na pitanje voditelja Petra Štefanića o tome zbog čega u javnosti o članovima Živog zida kruži percepcija neuravnoteženih ljudi, Pernar kaže da je to nametnuto putem medija.

‘Svi ljudi koji su uneravnoteženi u Živom zidu i izlaze, mediji im daju naslovnice, a nas normalne izbjegavaju’, kaže Pernar.

‘Prvi zakon koji ćemo predložiti u Saboru je Zakon o porijeklu imovine’, najavio je Pernar.

Upitan da komentira razgovor s policijom na koji je nedavno bio pozvan, Pernar kaže da je riječ o bahatosti policije jer ga je uhitila nekoliko puta u pet godina, iako se bahatost predbacuje njemu samom.

‘Ja sam kupio bicikl od 3700 kuna, koristim ga za sve, a njoj sam dao svoj stari bicikl koji mi je majka kupila kad sam imao 18 godina. Rekao sam joj, ako budem izabran, ostat će tvoj. Dobila je polovni bicikl i ta optužba nema zdrave pameti. Da sam ja ovo sve i ranije rekao, novinari bi me opet optužili da sam curi kupio bicikl’, odgovorio je upitan je li stranačkim novcem svojoj djevojci kupio bicikl, a zatim je ostavio svoj broj mobitela te pozvao sve djevojke da mu se jave, jer će i njima kupiti bicikl, a DORH to onda može istražiti.

‘Kako se usuđuju ispitivati saborskog zastupnika’

‘Policija mene zove na razgovor i prijeti silom, a zna da saborski zastupnik nije dužan odazivati se na obavijesne razgovore’, rekao je Pernar, iako je tek izabran za saborskog zastupnika te brzo promijenio temu razgovora.

‘Upadate u riječ saborskom zastupniku’, rekao je i zaprijetio odlaskom iz studija.

Istaknuo je da ne vjeruje u sustav i institucije ove zemlje, rekavši da policija štiti ubojice, a napada njega, sumnja i da ga se prisluškuje, a sustav sve čini kako bi ga kompromitirao, rekao je i usporedio se s ruskom oporbom. Obrušio se potom na medije koji, smatra Pernar, nisu objektivni i prikazuju Živi zid kao korumpiranu stranku.

 

Na sva je pitanja o odlasku Hrvoja Runtića iz stranke davao ironične odgovore, a na aferu oko diplome Vladimire Palfi samo se kratko osvrnuo.

‘Što se mene tiče, ona je završila fakultet i ima diplomu’, rekao je Pernar iako diplomu, priznaje, nije sam vidio, no u daljnjem se razgovoru ponovno obrušio na medije koji su prema njemu, opet krivi što su uopće postavili to pitanje.

PROGOVORIO ODBJEGLI ČLAN ŽIVOG ZIDA: ‘Sinčić i Pernar lažu, ovo se još nije zbilo u povijesti moderne Hrvatske!’

ŽIVI ZID SE URUŠAVA? Pale teške optužbe na račun Sinčića, njegove zaručnice i Pernara

TEŠKE OPTUŽBE PRESUDILE? Vladimira Palfi povlači se iz politike: ‘Dosta mi je više tih gluposti!’

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr