VJENČANJE U ISTRI

PROCURILA FOTKA MAJINOG LICA SA SVADBE: Svi pričaju o ovome, vidite li vi nešto neobično?

Maja Šuput se jučer udala za Nenada Tatarinova, a pažnju je prije slavlja privuklo njeno lice

Pjevačica Maja Šuput (39) u subotu se udala za Nenada Tatarinova (36). Cijelu ceremoniju snimalo je nekoliko kamermana, a pjevačica je angažirala i dronove. Dan prije vjenčanja, Maja se fotografirala s prisutnima u jednoj istarskoj konobi. Na fotografijama joj je lice bilo “zamrznuto”.

‘Vadi kume keš’

Pjevačica je, čini se, prije svadbe osvježila lice, piše 24 sata. Već je imala susrete s plastičnim kirurzima, a stručnjaci tvrde da su najveći problem fileri. Maja je sinoć s Nenadom pred sviračima skakutala, a pjevali su stihove njezine svatovske pjesme ‘vadi kume keš, keš, nema noćas ‘oš, ‘neš’.

“Ono kad mladenka pleše na svoju pjesmu”, napisao je jedan od DJ-a koji je zabavljao goste na ceremoniji, a Maja se u jednom trenutku izula i nastavila plesati bosa. Goste su Maja i Nenad počastili tortom na tri kata, a pića je bilo na sve strane. Također, u ponudi su bile i personalizirane kubanke s inicijalima mladenaca.

UDALA SE MAJA ŠUPUT: Cijeli dan viče: ‘Zovite me gospođa Tatarinov’; oboje u istoj boji, pjeva Martina, a snimaju dronovi

Povratak na Net.hr