PREDSJEDNIK SKUPŠTINE

PRGOMET POZVAO ZAGREBAČKE GRADSKE ZASTUPNIKE: ‘Odreknimo se naknada u korist stradalih u potresu’

‘S obzirom na situaciju u Gradu Zagrebu, pogođenim potresom, pozivam Vas da sutra tijekom 33. sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba postupimo po Odluci Vlade i da se odreknemo svih zastupničkih naknada do kraja mandata’, poručio je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Drago Prgomet (HDZ) pozvao je u srijedu gradske zastupnike da se u četvrtak tijekom skupštinske sjednice odreknu svih zastupničkih naknada do kraja mandata kako bi se ta sredstva uplate za pomoć stradalima u potresu.

Odricanje od naknada do kraja mandata?

“S obzirom na situaciju u Gradu Zagrebu, pogođenim potresom, pozivam Vas da sutra tijekom 33. sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba postupimo po Odluci Vlade Republike Hrvatske od 24. ožujka 2020. godine da se odreknemo svih zastupničkih naknada do kraja mandata ove Skupštine da se sredstva uplate za pomoć stradalima u potresu”, navodi Prgomet u pozivu gradskim zastupnicima.

Upućuje ih i da donacije uplate na račun: HR1210010051863000160, Državni proračun RH, s pozivom na broj odobrenja 68 5371 – OIB uplatitelja, doznaje Hina iz Ureda predsjednika Gradske skupštine Drage Prgometa.

ZAGREB OBJAVIO TKO ĆE SVE MOĆI DOBITI NAKNADU ŠTETE OD POTRESA: Ovo su uvjeti koje treba zadovoljiti

Povratak na Net.hr