Play ponuda

One su najmoćnije žene Hrvatske!

shimmer fallback

Na Liderovoj konferenciji 'Žene u biznisu 2013', najmoćnijom ženom hrvatskog poslovnog svijeta, deveti put zaredom proglašena je Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora.

5.12.2013.
17:09
Play ponuda

Na Liderovu listu deset najmoćnijih ove su godine ušle i dvije nove žene – na trećem se mjestu našla suvlasnica Atlantic grupe Lada Tedeschi Piorio, dok je na osmom mjestu osvanula, predsjednica EBRD-a za Hrvatsku Vedrana Jelušić Kašić.

Na drugom je mjestu, pak, predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle, Gordana Kovačević, na četvrtom članica uprave HT-a Irena Jolić Šimović, a na petom Mladenka Grgić suvlasnica Agrama. Slijede ju Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora, Anđelka Buneta, predsjednica Fine; Malin Elisabeth Holmberg iz Tele2 i Đozi Heberling iz Plodina.

Cijeli članak pročitajte http://liderpress.hr/konferencijske-vijesti/najmocnija-zena-hrvatskog-biznisa-je-ljerka-puljic/.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Play ponuda
Play ponuda