Otvara se prvi hrvatski aquapark, raspisan je i natječaj za 80 radnih mjesta

Na gradilištu vodenog parka Istralandia kraj Brtonigle trenutno radi 200 ljudi, a od lipnja i srpnja prošle godine, kada se intenzitet radova povećao, do danas napravljeno je oko sedamdeset posto radova.

Sve teče prema planu i 1. lipnja zakazano ovog prvog istarskog, ali i hrvatskog aquaparka, koji se nalazi uz prometnicu koja iz Novigrada vodi prema Novoj Vasi i Istarskom ipsilonu. Iz parka puca prekrasan pogled na ušće Mirne.

Službeno otvorenje 1. lipnja

“Od idućeg tjedna počinje se sa montažom tobogana, dolazi nam supervizor iz tvrtke dobavljača koji će sve to nadzirati, a nakon toga kooperanti završavaju sve bazenske površine i kompletnu infrastrukturu unutar aquaparka. Potom nastupaju završni radovi i priprema za tehnički nadzor početkom svibnja”, rekao je za Glas Istre Silvio Kraljević, voditelj projekta.

Očekuje da će već sredinom svibnja imati aquapark u funkciji i 1. lipnja službeno otvorenje. Već su se aktivirali i u marketinškom dijelu posla te se oglašavali na inozemnim sajmovima, a slijedi oglašavanje na svim tržištima u okruženju.

Veliki broj atrakcija

“Imamo veliki broj atrakcija koje nisu namijenjene samo djeci nego i odraslima, imamo najviši tobogan, free fall, u Hrvatskoj i najveći bazen na valove u Sredozemlju… No, najviše je adrenalinskih tobogana namijenjenih tinejdžerima i mladima”, nastavlja Kraljević. Projekt je vrijedan 10 milijuna eura.

Već su raspisali natječaj za zapošljavanje i u prvih pet dana dobili preko 200 molbi za osamdeset radnih mjesta, koliko će ih otvoriti u prvoj fazi. Rok za prijavu je otvoren još mjesec dana.
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/pocetkom-lipnja-otvara-se-istralandia-440724

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr