Olujna bura zatvorila ceste i prevrnula šleper

Zbog olujne bure za sav promet zatvorena je državna cesta D 54, Maslenica – Zaton Obrovački, a dionicom autoceste A 1, između čvorova Maslenica i Sveti Rok, prometuju samo osobna vozila. Zbog niskih temperatura moguća je poledica u većem dijelu unutrašnjosti.

Obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina, te obrnuto (D 50 i D 27).

Na Paškom mostu i dionicom Jadranske magistrale (D 8), od Senja do Karlobaga, zabrana je za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp-prikolicama (I. skupinu), a dionicom od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno i za kombi-vozila, te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zbog niskih temperatura moguća je poledica u većem dijelu unutrašnjosti, posebice na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

U mjestu Jasenice, na državnoj cesti D54 Maslenica – Zaton Obrovački, gdje puše olujna bura, u petak oko 2 sata i 45 minuta prevrnuo se kamion s prikolicom zagrebačkih registracijskih oznaka, no vozač nije ozlijeđen

Prikolica prevrnutoga kamiona zapriječila je cestu, koja je od 4 sata zatvorena za sav promet, doznaje se u zadarskoj policiji. Obilazak za ostala vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina.

Povratak na Net.hr