NOVI MANJI POTRESI U DALMACIJI: / Noćas i jutros podrhtavanje južno od Visa: 'Probudio je sve ukućane, tutnjalo je i treslo'

Image

Kod Visa se u 6.35 dogodio potres od 2,3 po Richteru, i to 43 kilometra južno od otoka

6.4.2021.
9:26
Play logo

Tjedan u Dalmaciji počeo je potresima - prvi se dogodio u ponedjeljak u 20.32 minute te mu je magnituda iznosila 2,7 prema Richteru. Epicentar potresa nalazio se 44 kilometara južno od Visa te 98 kilometara južno od Splita, pokazali su podaci EMSC-a. Na oko 10 kilometara procjenjuje se dubina potresa.

U 4.46 dogodio se najjači potres. Podaci EMSC-a pokazuju da je magnituta iznosila 3,0 po Richteru s epicentrom 118 kilometara južno od Splita. Kod Visa se u 6.35 dogodio potres od 2,3 po Richteru, i to 43 kilometra južno od otoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Na području Banije dogodio se slabiji potres u 4.11 sati od 2,4 po Richteru na dubini od dva kilometra. Potres se dogodio 70 kilometara od Zagreba.

Neki od komentara na EMSC aplikaciji pokazali su da se potres osjetio. "Prvo je tutnjalo pa se treslo oko tri do četiri sekunde", "Potres je probudio sve ukućane, osjetilo se podrhtavanje i čula se tutnjava", glase neki od komentara.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo