Ne žele vodovod jer se boje da će ih otrovati!

shimmer fallback
28.2.2012.
6:56
Play logo

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić do daljnjeg je stopirao projekt vodoopskrbe četiriju naselja na području Gornjih sela - Gromače, Kliševa, Mravinjca i Mrčeva. Razlog su navodno optužbe tamošnjih mještana koji vjeruju da će ih gradska vlast i Vodovod otrovati ugradnjom kancerogenih cijevi.

Da se projekt obustavlja objavljeno je na internetskim stranicama Grada Dubrovnika gdje piše kako se to čini "zbog neutemeljenih i netočnih sumnji i protivljenja predstavnika mještana projektu izgradnje vodovoda".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nećemo trošiti novac na ono što korisnici ne žele'

Play logo

"Iako smo napravili projekte, ishodili svu dokumentaciju, izabrali izvođače i počeli postavljati cijevi u dijelu trase, do daljnjega nećemo trošiti novac građana Dubrovnika na projekte koje njihovi korisnici ne žele", izjavio je Vlahušić, a prenijela Slobodna Dalmacija.

Direktor Vodovoda Pero Mišković potvrdio je kako su prilikom obilaska Gornjih sela pokušali mještanima objasniti da se u Hrvatskoj "takve cijevi, o kojima govore, ne mogu niti nabaviti". No, bezuspješno! Vodovod će tako morati mijenjati projekt.

Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo