NIZ DLAKU RUSIJI

ZVIJEZDA PERNAR DAO INTERVJU PUTINOVOJ AGENCIJI: Pročitajte izjave, Vladimir mora da je zadovoljan

Ruska agencija Sputnik, poznata po veličanju politike Vladimira Putina, zapazila je saborskog zastupnika Ivana Pernara te ga je zbog antiglobalističkih, anti-NATO i anti-EU stavova zatražila intervju.

Zastupnik Živog zida je tako za Sputnik rekao kako NATO zapravo ne propagira mir i stabilnost, već je zapravo povrijedio suverenost nacija i demokratska načela, prenosi Jutarnji list.

‘NATO je prijetnja svijetu kao Njemačka pod Hitlerom’

‘Njihova je alijansa povrijedila i smanjila nacionalne slobode i suverenitet umjesto da ih štiti. NATO podržava rušenje legitimnih vlada bombardiranjem umjesto da zastupa demokraciju’, rekao je Pernar i dodao da je NATO prijetnja cijelom svijetu, ‘baš kao i Njemačka pod Hitlerom’.

NAZISM-HITLER

Moskva ima neovisan stav u političkoj areni i jedina se usudi suprotstaviti, smatra Pernar. Da nije tako, SAD bi bombardirale i uništile svakoga tko ne koristi njihovim interesima, kaže Pernar.

‘ZVIJEZDA SE RAĐA’: Pernarov govor o NATO-u i EU-u pogledalo je 1,5 milijuna ljudi, a preveden je i na njemački

PERNAR LIKUJE PA KMEČI: ‘Moj govor pogledalo je dva milijuna ljudi, a hrvatski mediji ga ignoriraju’

PERNAR TVRDI: ‘U Saboru ima suptilnih prijetnji. Kolege mi savjetuju da ne govorim o Americi…’

‘Washington kriv za migrantsku krizu’

Za Sputnik je komentirao i migrantsku krizu, a i za nju je okrivio SAD, piše Jutarnji.

‘Val izbjeglica je direktna posljedica aktivnosti Washingtona diljem svijeta. Amerikanci se prave glupi. Prvo izazovu kaos i onda kažu ljudima da bi to trebali srediti sami. Nemoguće je zamisliti da bi Rusija učinila takvo što’, rekao je Pernar.

 

Povratak na Net.hr