DA TI SRCE STANE...

NAŠI HEROJI: Na Facebook stranici posvećenoj vatrogascima objavljena dirljiva fotografija dječaka

Na Facebook stranici Vatrogasci – Oni su naši heroji pojavile su se nove snimke vatrene buktinje koja bijesni u okolici Splita od jučer poslijepodne.

Stranica na Facebooku Vatrogasci – Oni su naši heroji posvećena je svim hrvatskim vatrogascima, istinskim herojima koji se na požarištima do zadnjeg atoma snage bore s vatrom. Na toj su se stranici nedavno pojavile i fotografije s požarišta u Ceranju koji se širi u smjeru Pristega u Zadarskoj županiji.


Osim ovoga, stravičan požar koji je izbio jučer u okolici Splita na pojedinim je mjestima ponovno aktiviran pa su se na spomenutoj stranici pojavile još neviđene snimke borbe s vatrenom buktinjom u Žrnovnici i Strožancu.

Desetak kuća u Žrnovnici je djelomično ili u cijelosti izgorjelo, a isto je i s vegetacijom. Uništeni su vinogradi i maslinici.

Mnogi na ovoj stranici vatrogascima ostavljaju poruke zahvale i podrške za njihov golem trud i požrtvovnost, a simpatije korisnika na društvenim mrežama je izazvala fotografija vatrogasaca iz Omiša koji su pokazali koja im je najbolja okrjepa u ovim trenucima.

Brojni su emotivno reagirali i na fotografiju dječaka iz Dugog Rata koji čeka svog tatu vatrogasca da se vrati s požarišta.

STANOVNICI ŽRNOVNICE O PAKLU KOJI SU PROŽIVJELI: ‘Nisu reagirali kad smo tražili vode, vatru smo gasili sokovima’

UŽIVO! OPET SE AKTIVIRAO POŽAR: Ozlijeđeno čak 80 vatrogasaca, premijer iz Splita poručio: ‘Sustav je jako dobro funkcionirao…’

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr