BANDIC 'POPLJUVAO' SVALJEK 'Ona je igrom slucaja na toj funkciji'

Na pitanje kada ce dati ostavku, Bandic je odgovorio: ‘Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati, tijekom kraja treceg mjeseca bit ce osnovana i stranka i najvjerojatnije cemo do tada donijeti odluku da idemo na nove izbore’

Gradonacelnik Zagreba Milan Bandic​ u jednom restoranu u Markusevcu druzio se s prijateljima i simpatizerima.

Upitan je li kuhanje graha simpatizerima pocetak predizborne kampanje, Bandic je odgovorio kako predizborne kampanje nema.

“Ja jedini u Hrvatskoj radim 365 dana u godini, prema tome, mi ne znamo sto je to predizborna kampanja”, kazao je Bandic za Dnevnik RTL-a.

Na pitanje kada ce dati ostavku, odgovorio je da to treba vidjeti, “da Bog se moli po redu te kako zamjenica umjesto gradonacelnika, kojem je zabranjeno obnasanje funkcije, obavlja svoj posao”.

“Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati, tijekom kraja treceg mjeseca bit ce osnovana i stranka i najvjerojatnije cemo do tada donijeti odluku da idemo na nove izbore”, kazao je Bandic.

Bandic se osvrnuo i na svoju zamjenicu Sandru Svaljek.

“Gospoda Svaljek radi svoj posao najbolje sto zna. Ja bi to radio puno brze i djelotvornije, pa to vec i vrapci na grani znaju. Ona je zamjenica gradonacelnika i igrom slucaja je sada na toj funkciji. Povjerenje gradana nisam dobio ni zbog lijepih ociju ni stasa jer nisam debel ko pajcek.

Dobio sam to zahvaljujuci sljaki od 16 sati dnevno. Nitko u sljedecih 1.000 godina vise nece osvojiti pet puta zaredom gradonacelnicki mandat. Projekti koji stoje ne smiju stati i ako se stvari do kraja ozujka ne budu odvijale onako kako ja mislim da bi trebale dat cu ostavku, to je moje legitimno pravo. Ne zelim primati placu i gledati kako se kljaste moji projekti”, kazao je Bandic.

Povratak na Net.hr