HRVATSKA VOJSKA UZ VATRENE / 'Kad krenete nek' gori nebo i zemlja': MORH snimio video Dalićevim 'ratnicima', pogledajte tko se pojavljuje na 1:30

Image
Foto: MORH

Podršku 'Vatrenima' uoči polufinalne utakmice s Argentinom u videoporuci su dali i pripadnici Hrvatske vojske , odnosno Ministarstva obrane RH

13.12.2022.
16:48
MORH
Play logo

Pripadnici Hrvatske vojske u domovini i u misijama i operacijama diljem svijeta, ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj poslali su poruku podrške Vatrenima uoči utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije koja će se odigrati večeras, 13. prosinca 2022. protiv reprezentacije Argentine na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Pripadnici sve tri grane Oružanih snaga Republike Hrvatske, Hrvatske kopnene vojske, Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i Hrvatske ratne mornarice, pripadnici Hrvatske vojske koji se nalaze u misijama i operacijama na Kosovu, Poljskoj, Mađarskoj i Iraku te vrhunska sportašica i ugovorna pričuvnica Hrvatske vojske Lena Stojković nogometašima su poželjeli još jednu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S razlogom vas zovu ministrima obrane'

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je Vatrenima na svim dosadašnjim pobjedama rekavši kako su velika inspiracija za Hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane.

''S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako dalje, čekamo vas u Hrvatskoj“, poručio je ministar.

Play logo

''Vatreni, večeras su svi pripadnici Hrvatske vojske uz vas. Vjerujemo u vas i da ćete večeras pobijediti'', rekao je načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiral Robert Hranj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo