PREDAO POTPISE

MILJENIĆ: ‘Od SDP-a ću napraviti pobjedničku stranku. Ako ne uspijem, idem’

Orsat Miljenić, kadidat za predsjednika SDP-a, predao je prikupljene potpise potpore te najavio da će od SDP-a napraviti pobjedničku i demokratsku stranku.

Slično kao i ostali kandidati koji su dosad predali potpise i Miljenić je najavio demokratizaciju stranke, otpor prema “ultrakonzervativnoj” revoluciji u društvu i poreznoj reformi, ali i pobjedu na idućim parlamentarnim izborima.

Miljenić je kao četvrti od ukupno devet kandidata predao potpise potpore u središtu stranke na Iblerovom trgu, gdje je novinarima izjavio da je predao “oko 5100 potpisa”.

Želi pobijediti na izborima

“Moj cilj je pobjeda na idućim parlamentarnim izborima, ako ga ne ostvarim, idem”, istaknuo je.

U ponedjeljak je zadnji rok za predaju potpisa potpore članova stranke za funkcije u SDP-u. Kandidati za predsjednika stranke trebali su prikupiti najmanje 1000 potpisa potpore, koje su dosad, uz Orsata Miljenića, predali Domagoj Hajduković Gordana Sobol, Davor Bernardić i Ranko Ostojić.

Predaju potpisa za poslijepodne su najavili još kandidati Tonino Picula, Vesna Škulić i Karolina Leaković. Tijekom dana pred središte stranke bio je i kandidat Dušan Polovina te rekao da “potpise još skuplja”.

Povratak na Net.hr