NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE

MILANOVIĆ NA FACEBOOKU ‘POHVALIO’ PLENKOVIĆA: ‘Napokon je rekao i jednu istinu’

‘Sva odgovornost za (ne)postupanje policije u Borovu selu vodi do Vlade kojom ravnaju Plenković i Pupovac, umjesto da policiju puste da radi svoj posao po zakonu i bude NAŠA’, napisao je Milanović u objavi na Facebooku

Predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću nije dugo trebalo da se oglasi nakon što je predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak poslijepodne izjavio da policija nije “ni moja ni Pupovčeva, kao što ni vojska nije Milanovićeva”. Plenković se referirao na Milanovićevu izjavu nakon jučerašnjeg incidenta u Borovu gdje je skupina navijača prolazeći ulicama u pratnji policije vikala “Ubij Srbina”. Milanović je upitao što je radila “Plenkovićeva i Pupovčeva policija”.

PLENKOVIĆ ODGOVORIO MILANOVIĆU, PENAVI I ANUŠIĆU: ‘Policija nije moja ili Pupovčeva, vojska nije Milanovićeva. A Anušićeva izjava…’

‘Odgovornost za (ne)postupanje policije u vodi do Vlade’

Milanović je danas Plenkoviću odgovorio na Facebooku  napisavši:

“Napokon je Plenković rekao i jednu istinu: da, vojska je NAŠA, to je Hrvatska vojska. Tu je da čuva cjelovitost i suverenitet naše države i kao vrhovni zapovjednik učinit ću sve da ostane hrvatska, ponosna i profesionalna, iznad svake politike. I tu staje sva istina iz Plenkovićevih usta. Hrvatska vojska ne patrolira ulicama. Za sigurnost, red i mir naših građana zadužena je hrvatska policija kojom upravljaju Plenković i njegov ministar. A za njih je sramotni događaj u Borovu selu prijepodne bio kršenje javnog reda i mira, a popodne postao javno poticanje na nasilje i mržnju.

Valjda nakon što im je Pupovac to prinio pozornosti. Dakle, sva odgovornost za (ne)postupanje policije u Borovu selu vodi do Vlade kojom ravnaju Plenković i Pupovac, umjesto da policiju puste da radi svoj posao po zakonu i bude NAŠA. Nakon pet godina vladanja, eto, spomenuo se Plenković i spomenika Šoškočaninu. Ali opet ne u namjeri da pokrene njegovo uklanjanje, prije će biti da osnuje još jedno povjerenstvo koje će na koncu utvrditi kako se i mauzolej neplivača Šoškočanina tamo iznimno može koristiti u komemorativne svrhe”, napisao je Milanović.

MILANOVIĆ KOMENTIRAO GNJUSNI INCIDENT U BOROVU SELU: ‘Što je tamo radila Plenkovićeva i Pupovčeva policija?’

Povratak na Net.hr