MIHALINEC 'IZDANIMA' PROČITAO OBRAČUNE PLAĆA: / Objavio kolike su povišice sindikati izborili za spremačice, kuhare, vozače, referente...

Medijima se obratio njegov čelnik Hrvatske Branimir Mihalinec koji je istaknuo kako je Vlada pristala povećati koeficijente, učiteljima, nastavnicima, svima koji rade u sustavu obrazovanja

6.12.2019.
11:45
Marko Lukunić/Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

I Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske održao je konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na štrajk i postignuti dogovor s Vladom.

Medijima se obratio njegov čelnik Hrvatske Branimir Mihalinec koji je istaknuo kako je Vlada pristala povećati koeficijente, učiteljima, nastavnicima, svima koji rade u sustavu obrazovanja te tajnicama, računovođama.

"Jučer smo do mrklih sati napravili kompletne izračune za sve za koje je postignut sporazum", rekao je Mihalinc pokazavši izračun povećanja plaća nenastavnog osoblja.

"To su oni koje smo izdali i koji nisu dobili ništa'', ironično je poručio i nastavio:

"Za spremačicu smo izborili 418 kuna veću plaću, 442 kune za kuhara, vozača - koji nije dobio ništa, jer smo ga izdali. Referent je dobio 483 kune, govorili su da smo ga izdali... 526 kuna dobit će voditelj računovodstva. Tajnici i računovođe, to su oni koji su dobili najveće povećanje, ali nisu dobili ništa jer su izdani... ", objavio je Mihalinec.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali