MACAN I VIDOVIĆ KRIŠTO SE I DALJE SVAĐAJU: / 'On je ovisni, a ne neovisni stručnjak', 'Ona je guja iz Šume Striborove, ima zlu dušu'

Image
Foto: izvor: HRT

Vidović Krišto kazala je da je Macan 'ovisni' stručnjak iako ga mediji predstavljaju kao neovisnog, dok je on za nju rekao da 'ima lijepo lice, ali zlu dušu'

21.7.2020.
14:24
izvor: HRT
Play logo

Nastavlja se prepucavanje novoizabrane saborske zastupnice Domovinskog pokreta Karoline Vidović Krišto i komunikacijskog stručnjaka Krešimira Macana, započeto u ponedjeljak navečer u HRT-ovoj emisiji "Otvoreno". Macana su iziritirale neke tvrdnje Vidović Krišto izrečene u "Otvorenom" pa je, nazvavši Vidović Krišto "spodobom" demonstrativno napustio studio.

Jutros je, pak, kazao kako nema namjeru ispričati joj se te je nazvavši "ženskim Glasnovićem" u budućem sazivu Sabora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DRAMA U 'OTVORENOM': /

Krešimir Macan je Vidović Krišto nazvao 'spodobom' i napustio studio

Image
DRAMA U 'OTVORENOM': /

Krešimir Macan je Vidović Krišto nazvao 'spodobom' i napustio studio

'Macan je ovisni, a ne neovisni stručnjak'

U međuvremenu se o ovom incidentu oglasila i Vidović Krišto kazavši kako je "nije briga što Macan govori" te da ima potrebu govoriti o kršenju Ustava odnosno neustavnom preuzimanju vlasti, o čemu je i sinoć govorila u "Otvorenom".

"Sve ostalo je bacanje dimnih bombi i stvari kojima se skreće pozornost s biti, a to je da imamo neustavno preuzimanje vlasti što je lakrdija. To je tema s koje se stalno pokušavalo skrenuti. Pozivam vas da tome posvetite pažnju jer je to preozbiljna tema da bi se preko toga prelazilo, jer imate vladu koja je organizirana banda", kazala je Vidović Krišto za 24 sata.

Macana je nazvala "ovisnim" stručnjakom, iako ga se, kaže, predstavlja kao neovisnog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sustavno ga se u javnosti predstavlja kao neovisnog, a radio je za Andreja Plenkovića i danas surađuje s državnim tvrtkama. Kad sam krenula to govoriti on je ustao. Ljudi koji se ne mogu suočiti s vlastitom koruptivnosti posežu za ideologijom. Mene ideologija ne zanima. Mene zanima istina", poručila je Vidović Krišto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ona ima lijepo lice i zlu dušu'

Na njezinu reakciju ponovno je reagirao i Macan koji Vidović Krišto namjerno zove "Vrišto".

"I dalje stojim iza svega što sam rekao. Nisam izgubio živce i to je najpristojniji opis koji sam za nju mogao naći. Gospođa Karolina Vidović Vrišto, ženski Glasnović, došla je u emisiju s jasnim planom što će reći, bez obzira na to što drugi govore. Nikakav dijalog kod nje nije došao u pitanje niti je bio moguć i ja sam zato bio spreman. Čim je ušla u studio u 21.59, bez da je ikoga pozdravila, samo je sjela s pripremljenim papirom što mora reći. Meni je bilo jasno da od emisije neće biti ništa", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Macan kaže kako s njom "nema dijaloga".

"Ona je krenula vrijeđati, ad hominem. S njom nema dijaloga. Ona ima lijepo lice i zlu dušu. Predugo je poznajem, znam kako radi s ljudima i koliko je puna nepoštovanja prema drugim ljudima i netolerantna te savršeno izvodi taj pasivno agresivni razgovor. Ona je guja iz Šume Striborove, koju je opisala Ivana Brlić Mažuranić. Želim sreću kolegama u Saboru. Sve što je pričala kako se bacalo u jame, tako bi i ona sa svojim protivnicima samo da joj se da prilika", kazao je Macan za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako je u jednom trenutku "gospođa Vrišto preuzela vođenje emisije" te da ju je "poslušao, jer je vrlo poslušan s luđacima", a potom izašao "u trenutku kad je to bilo najbolje za nju i za njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo