RJEŠAVAT ĆE PROBLEME / Kolinda ima novi posao: 'Sa zadovoljstvom objavljujemo da nam se pridružila bivša predsjednica Hrvatske'

Image
Izvor: Instagram

Kolinda Grabar Kitarović radit će u upravnom vijeću neprofitne organizacije Concordia grupe

19.9.2022.
15:29
Instagram
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izabrana je u upravno vijeće Concordia grupe, objavila je Grabar Kitarović na društvenim mrežama.

"Concordia sa zadovljstvom objavljuje da se bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović pridružila Upravnom vijeću. Osim što je bila prva predsjednica Hrvatske, Grabar Kitarović obnašakla je dužnost veleposlanice i bila viši dužnosnik NATO-a", objavila je Concordia, a prenijela je Grabar Kitarović na društvenim mrežama.

Poticanje javno-privatnih partnerstva

Concordia je neprofitna i i nevladina organizacija čije je djelovanje usmjereno poticanju javno-privatnih partnerstva između poslovnih, vladinih i neprofitnih organizacija za rješavanje najugroženijih i najhitnijih svjetskih problema. Godišnji summit održava se u New Yorku.

"Zajedno s izvanrednim vodstvom Concordije, nadam se da ću pridonijeti njezinoj misiji i strateškoj viziji društvenog utjecaja kroz promicanje smislenog dijaloga, međusektorskih partnerstva i izgradnju mostova unutar i između društava", kazala je Grabar Kitarović.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču