Kerum novinaru opsovao majku i nazvao ga govnarom

Splitskom gradonačelniku Kerumu na meti se ovaj put našao novinar radija Soundset, koji je Keruma zamolio da mu pojasni izjavu da ‘je** kao Hektor’.

Novinar Soundseta Filip Sertić nazvao je Željka Keruma za pojašnjenje njegove izjave časopisu Extra kako ”je** kao Hektor”, a povodom druge trudnoće nevjenčane mu supruge Fani Horvat.

Kerum je novinara u svom prostačkom stilu skinuo s linije.

“Jes’ čuja, ti šupčino?! Jedi govna, je*** ti mater govnarsku, tebi i tvom gazdi!”, istresao se Kerum, koji je, podsjetimo, nedavno potpisao Etički kodeks za službenike i namještenike gradske uprave, u kojem se namještenicima savjetuje ‘strpljivo, pristojno i ljubazno’ ponašanje prema građanima.

A šta da vam kažem, je*** k’o Hektor

Kerum je žestoko reagirao vjerojatno ne očekujući da će mediji prenijeti njegovu nevjerojatnu izjavu kojom je komentirao informaciju da čeka bebu s nevjenčanom suprugom Fani Horvat, s kojom već ima dvogodišnjeg sinčića Franu.

“A šta da vam kažem, je*** k’o Hektor, svake godine po jedno dite”, izjavio je 52-godišnji Kerum kad su ga novinari Extre upitali hoće li doista po četvrti put postati otac. Navodno je Fanina trudnoća još u ranom stadiju te o budućoj prinovi nisu obaviješteni ni svi članovi obitelji. Par je pregled obavio u jednoj privatnoj splitskoj poliklinici.

Podsjetimo, u listopadu 2009. godine Kerum je preko svoje televizijske kuće TV Dalmacija izjavio da ostavlja obitelj zbog djevojke s kojom čeka dijete. Po njegovu priznanju, veza s gotovo dvostruko mlađom Splićankom u tajnosti je trajala punih pet godina. Krajem ožujka 2010. rodio im se sin Frane.

Iz prethodnog braka Kerum ima već ima odraslog sina Joška i kćer Nevu.

Povratak na Net.hr