ČOVJEK OD RIJEČI

KARAMARKO SE POHVALIO: Ispunjeno je obećanje koje sam dao prije četiri godine

Nakon što je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić danas objavio da će unutarstranački izbori biti održani 17. travnja, na Facebooku se oglasio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko i pohvalio se jednim svojim ispunjenim obećanjem.

Karamarkovu objavu s Facebooka naslovljenu “Pred nama su najdemokratskiji unutarstranački izbori” prenosimo u cijelosti:

Jedan član – jedan glas

”Načela demokracije sastavni su dio vrijednosnog sustava HDZ-a. Pravo birati i biti birani imaju svi naši članovi. Naredne unutarstranačke izbore vidim kao snažan iskaz demokratizacije naše stranke i stavljanja u prvi plan svih naših vrijednih članova s terena.

Današnjom odlukom o biranju predsjednika stranke po načelu ‘jedan član – jedan glas’, HDZ je napravio snažan korak u dodatnoj demokratizaciji stranke.

KARAMARKO BEZ PRAVOG PROTUKANDIDATA: Plenković odustaje od utrke za šefa HDZ-a?

Povijesni izbori u HDZ-u

Po prvi će puta od utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice Predsjednika izravno birati baš svi članovi čime je ispunjeno obećanje koje sam dao kada sam prije četiri godine prvi puta izabran za predsjednika.

Pozivam sve koji smatraju da mogu pridonijeti razvoju HDZ-a da se uključe u izborni proces na svim razinama i daju svoj doprinos Hrvatskoj demokratskoj zajednici, ali i hrvatskom društvu u cjelini”, napisao je Karamarko na Facebooku.

TIHA POBUNA U HDZ-u: Nezadovoljnici optužuju Karamarka da ih je prodao

Povratak na Net.hr