Karamarko: Čačić je 1994. i 2008. bio u mišjoj rupi!

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko se osvrnuo na Čačićevu izjavu da HDZ, ‘koji je ogrezao u korupciji, nema pravo pričati o davanju autocesta u koncesiju’. Poručio mu je da bude više skroman i manje prepotentan.

”Tko je gospodin Radimir Čačić da odlučuje i određuje tko što može komentirati u ovoj državi. Nevjerojatno je da on ne posustaje u svom tonu prepotencije i bezobrazluka” rekao je Tomislav Karamarko.

”Moram podsjetiti gospodina Čačića, kad spominje korupciju i kriminal, da sam ja današnji predsjednik HDZ-a u dva navrata 1994. i 2008. godine, poveo borbu protiv kriminala i korupcije u Hrvatskoj. Gdje je tada bio Čačić? U mišjoj rupi. S gospodinom Čačićem mogli bismo i na drugačiji način razgovarati o kriminalu i korupciji. Čačiću preporučujem malo više skromnosti i manje prepotencije jer je Vlada u kojoj je i on u osam mjeseci narodu ponudila samo depresiju”, dodao je Karamarko.

Podsjetimo, Čačić je rekao kako je model izgradnje autocesta Račanove Vlade bio ključan za razvoj zemlje, a ”jedino uspješno što su nakon toga napravili u HDZ je da su pokrali i osiromašili zemlju”.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr