OZLIJEDIO UČITELJICU / Kaos u pulskoj školi: Učenik i otac izazvali incident u razredu, jučer se na nastavi zbog straha pojavila samo dva djeteta

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Navodno je učenik tog razreda ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu

23.5.2023.
8:56
Srecko Niketic/PIXSELL
Play logo

Zbog problematičnog ponašanja jednog učenika gotovo cijeli razred nije došao na nastavu u ponedjeljak u Osnovnoj školi Tone Peruška u Puli, neslužbeno doznaje Glas Istre te dodaje kako je riječ o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se na nastavi pojavilo tek dvoje.

Tome je prethodio nemili događaj koji se odvio u četvrtak u učionici, a koji je, prema riječima ravnatelja škole Kristijana Cinkopana, prijavljen nadležnim institucijama. Navodno je učenik tog razreda ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu. Glas Istre piše da se otac navodno učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima te je slučaj prijavljen policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UŽAS U ZAGREBU /

Učenika pecivom namamili da se skine gol pa fotografiju objavili na Facebooku, otac 'poludio': 'Sumnjam u jednu stvar'

Image
UŽAS U ZAGREBU /

Učenika pecivom namamili da se skine gol pa fotografiju objavili na Facebooku, otac 'poludio': 'Sumnjam u jednu stvar'

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, zbog čega je protiv jednog roditelja, podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Otac dječaka je, kako se doznaje, u školi vikao na učiteljicu, no prema onome što je policija dosad utvrdila, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo