KAKVA BIZARNA PLJAČKA U PULI: / Provalio u stan, pa zaspao u dječjem krevetiću: 'Mama, netko spava'; Pazio je čak i na cipele i poplun

Nakon što je provalio u stan i prevrnuo ladice i ormare provalnik je, umjesto da pobjegne, prilegao na dječji krevetić gdje ga je pronašla šokirana obitelj

2.1.2021.
20:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na povratku iz popodnevne šetnje 26. prosinca majka Elena Medić, njezino dvoje djece i rođak Stjepan Brajković pronašli su širom otvorena vrata Elenina stana u centru Pule. Prema oštećenjima na bravi shvatili su da je stan upravo opljačkan.

"Stan je bio u kaosu, sve je bilo prevrnuto, roba razbacana", rekla je Elena Medić, vlasnica provaljenog stana za RTL.

Dok je Elena provjeravala je li nešto ukradeno, sin je krenuo prema sobi gdje je na sestrinu krevetiću ugledao noge nepoznate osobe. Smjesta su djecu sklonili u rođakov susjedni stan bojeći se da se provalnik samo pretvara da spava.

Legao u krevet i pokrio se poplunom

"Kad sam vidio da ipak spava, vratio sam se i uzeo jedan štap od metle. Pa ako bi se digao bi ga tim štapom ili spriječio ili ako i treba udariti ga", priča prvi susjed Stjepan Brajković.

"On je skinuo svoje cipele i posložio ih je pokraj kreveta, legao se u krevet i pokrio se poplunom", govori Elena.

Na ormariću je bila pokradena dječja kasica, a u provalnikovoj ruci ručni sat. Nered je napravio i u roditeljskom sobi gdje su bile srušene tablete, ali je provalnik i otvorio neke kutije koje još nisu bile ni otvorene. Ali, dvije tablete za smirenje nije bilo u kutiji te je policija stigla za 5 minuta u kuću. Ni oni ga nisu mogli probuditi pa je takav u dubokom snu priveden u policijsku postaju.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali