UŽAS U ZAGREBU / Učenika pecivom namamili da se skine gol pa fotografiju objavili na Facebooku, otac 'poludio': 'Sumnjam u jednu stvar'

Image
Foto: Josip Regovic / Pixsell/Ilusracija

Ravnateljica škole je odlučno opovrgnula da je bilo ikakvog zataškavanja incidenta koji se dogodio prije desetak dana

19.5.2023.
12:00
Josip Regovic / Pixsell/Ilusracija
Play logo

“Objavili su sliku mog golog djeteta na Facebooku. Rekli su mom sinu koji ide u osmi razred da će mu, ako se skine gol, kupiti pecivo i, s obzirom na to da je dijete koje je bolesno, on je to učinio i oni su mu objavili fotografiju”, ispričao je  za Jutarnji list otac učenika jedne osnovne škole u istočnom dijelu grada i dodao kako sumnja da je škola pokušala sve zataškati. Ravnateljica škole je odlučno opovrgnula da je bilo ikakvog zataškavanja incidenta koji se dogodio prije desetak dana.

Image
SEVERINA JE BILA NA POLICIJSKOM ISPITIVANJU: /

Prijavili je zbog incidenta u školi koju pohađa njezin sin?

Image
SEVERINA JE BILA NA POLICIJSKOM ISPITIVANJU: /

Prijavili je zbog incidenta u školi koju pohađa njezin sin?

O svemu su obavijestili sve nadležne službe

“Upravo je na reakciju škole s društvene mreže uklonjena fotografija tog učenika, koji je dijete koje pohađa poseban razred i ima zdravstvenih problema. Postupili smo sukladno svim protokolima, o svemu obavijestili sve nadležne službe, a među ostalima i Centar za socijalnu skrb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim navedenog, na razgovor su pozvani učenici i njihovi roditelji i ukazano im je na štetnost takvog ponašanja, a poduzete su i pedagoške mjere", rekla je ravnateljica zagrebačke osnovne škole i dodala da se ne radi o učenicima iz istog razreda, kao i to da su se zlostavljači pokajali zbog svog čina.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo