Hrvatska dobila još jednu stranku

Hrvatska je dobila novu stranku – Nacionalni forum, idejnog začetnika doktora Nikice Gabrića. Očekuje osvajanje 15 posto na sljedećim izborima za Europarlament, a borit će se, kažu, za normalan život mladih te dostojanstveno starenje za umirovljenike.

Iduća dva mjeseca Nacionalni forum provest će u osnivanju ogranaka po Hrvatskoj.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko za HTV je izjavio kako mu ne smetaju nove opcije koje se separiraju od SDP-a, a sreću im je zaželio i predsjednik Republike Ivo Josipović.

“Kao predsjednik ne ulazim u stranačku politiku, kao i svakoj drugoj inicijativi i stranci, želim im puno uspjeha i kvalitetnog zalaganja za interese građanki i građana ove domovine”, istaknuo je Josipović.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr