NISU IM OPROSTILI / Voditelji smijehom popratili Šostarovu izjavu o covidu, gripi i Mirogoju: Sada se o svemu oglasio HRT

Image
Foto: Screenshot: HRT

Zvonimir Šostar je jučer u emisiji Dobro jutro Hrvatska rekao da 'covid u kombinaciji s gripom vodi do Mirogoja' na što su se voditelji nasmijali, a HRT se morao ispričavati

11.11.2021.
9:23
Screenshot: HRT
Play logo

U jučerašnjoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska", savjetnik ravnateljice Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Zvonimir Šostar, iznio zastrašujući podatak da je u Zagrebu udio pozitivnih na koronavirus u ukupnom broju testiranih osoba bio 53 posto.

Govorio je i o širenju gripe te je naglasio da je važno cijepiti se i protiv covida-19 i protiv gripe. "Covid u kombinaciji s gripom sasvim sigurno vodi do Mirogoja", zaključio je Šostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tu se izjavu voditelji emisije nisu uspjeli suzdržati. "Malo crnog humora, kad smo kod tog Mirogoja, i Nastavni zavod je na tom putu hahahaha. Ali dobro, ovo je bila šala", nekako se pokušao opravdati voditelj Ognjen Golubić, dok se njegova kolegica Maja Ciglenečki nije mogla prestati smijati.

Image
'MALO CRNOG HUMORA' /

Šostar na HRT-u rekao da covid u kombinaciji s gripom sigurno vodi do Mirogoja, a voditelji 'umrli' od smijeha

Image
'MALO CRNOG HUMORA' /

Šostar na HRT-u rekao da covid u kombinaciji s gripom sigurno vodi do Mirogoja, a voditelji 'umrli' od smijeha

Play logo

Nedugo zatim se iz Splita javila reporterka Regina Zubanović. Nakon što je iznijela loše vijesti vezane uz epidemiju, poručila im je da je rano jutro, pa im je zato sve oprošteno. No, HRT im to nije oprostio, U priopćenju su ponašanje svojih voditelja nazvali neprimjerenim te su se ispričali gledateljima.

"Hrvatska televizija se ispričava gledateljima zbog neumjesnog komentara i neprimjerene reakcije voditelja Ognjena Golubića i Maje Ciglenečki u studiju jutrošnje emisije Dobro jutro, Hrvatska nakon uključenja uživo Zvonimira Šostara i njegove rečenice da 'Covid u kombinaciji s gripom vodi do Mirogoja'. Reakcija voditelja nije bila profesionalna s obzirom na trenutak i ozbiljnost situacije u kojoj se Hrvatska nalazi u borbi s Covid pandemijom", poručili su s HRT-a za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo