Sramotan ispad hadezeovca: Bandić zatražio da se ispriča

Na aktualnom satu zagrebačke Gradske skupštine došlo je do rasprave oko nadolazećeg referenduma između gradonačelnika Milana Bandića i HDZ-ovca Marija Župana, koji je sve koji će glasati ‘PROTIV’ nazvao nenormalnima.

”Ja se nadam da će svatko normalan u nedjelju izići i glasati ‘za’ i da ćete to isto učiniti i vi gradonačelniče”, rekao je Župan, koji je došao i oboružan bedžom na kojem je bilo istaknuto “ZA”.

Bandić ga je pozvao da se ispriča svim građanima koji će glasati ”PROTIV”.

”Vi ste mlad čovjek, čuvajte se takvih riječi. Pazite, zapravo ste rekli da svi koji ne budu glasali ‘za’ nisu normalni. To nije smiješno, to je jako ozbiljno”, poručio mu je Bandić.

Cijeli članak pogledajte http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/hdz-ovac-tko-ne-glasa-za-nije-normalan-bandic-ispricajte-se-905526.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr