Ležerno o ozbiljnim temama

Grmoja odgovorio Ostojiću: “Predlažem da se sučeljavanje održi kod Kotromanovića. Zavjese po izboru”

Glasnogovornik mosta Nikola Grmoja na Facebooku je objavio status u kojem je napisao da pristaje na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Ostojić je doduše na sučeljavanje pozvao Božu Petrova. Podsjetimo, Grmoja je u ponedjeljak izjavio da u Mostu imaju indicije da je Božo Petrov bio praćen od strane USKOK-a, što bi bila zloupotreba službi.

Još uvijek aktualni ministar unurašnjih poslova Ranko Ostojić odgovorio mu je oštro u utorak navečer na Novoj TV: “Gospodin Grmoja već iz prvog slučaja, kada je dizao buku oko toga da su ucjenjivani pod pritiskom članovi Mosta, nije ništa naučio. USKOK je naredio da se napravi istraživanje. Sve je skupa napravio i izvijestio javnost, a da ništa nije bilo točno od onog što je navodio. Prema tome, nemam što drugo dodati, već pozvati gospodina Petrova, jer ne želim razgovarati s glasnogovornikom, da nas dvojica direktno raspravimo te teme. Oni žele voditi ministarstvo unutarnjih poslova, žele se baviti sigurnosti. Mislim da bi bio red da se suočimo pa da vidimo tko je u pravu i tko govori istinu”.

A iako je Ostojić jasno rekao da ne želi razgovor s glasnogovornikom, Grmoja je na Facebooku napisao da “pristaje na sučeljavanje s Rankom Ostojićem. Predlažem da se održi u stanu gospodina Kotromanovića. Na sučeljavanju ce se citirati isključivo članci s dnevno.hr. Zavjese po izboru”, napisao je.


GRMOJA: “U Sabor je stigla anonimna prijava da je Ostojić naredio praćenje Petrova”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr