LJETNA STANKA / Pogledajte gdje će Plenković i ministri na odmor. Fatalistički Milanović nikad depresivnije: 'Nažalost...'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Profimedia

Preporučenim mjerama štednje Vlada je danas završila posljednju sjednicu prije dvotjedne stanke

28.7.2022.
20:23
Dusko Jaramaz/Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell/Profimedia
Play logo

Preporučenim mjerama štednje Vlada je danas završila posljednju sjednicu prije dvotjedne stanke. Osim telefonske sjednice vezane uz cijene goriva, ministri će se ponovo uživo okupiti 19. kolovoza. Ipak, prošlo je tek malo više od polovice vrlo dinamične i izazovne godine, pa stoga ne čude izjave pojedinih ministara da će iduća dva tjedna, umjesto godišnjeg odmora provesti - radno.

Božinović: 'Nadam se da kalendar neće biti u potpunosti ispunjen'

"Zasad mi se kalendar obaveza puni tako da imam već četiri ili pet dana koje sigurno neću moć podvesti pod godišnji odmor s ozbirom na obveze i aktivnosti ovog ljeta", rekao je novinarima ministar Davor Božinović i dodao: "Nadam se da taj kalendar neće biti za dva tjedna u potpunosti ispunjen. Plan mi je otići, kao i svake godine, u grad Pag a od tamo, vidjet ćemo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radno će biti i za ministra Davora Filipovića. "Na godišnjem odmoru bit će dosta aktivnosti, a onaj preostali dio provest ću sa svojom obitelji u Splitu kao što to činim dugi niz godina i možda koji dan odem u Bol. Tako sam to radio prethodnih godina pa je plan tako nešto, u okviru slobodnog vremena koje budem imao, ponoviti i ove godine", rekao je.

Godišnji u komadu neće iskoristiti ni novopečeni ministar Marko Primorac. "Već smo sada dogovorili određene aktivnosti tako da će (odmor) biti doista isprekidan, ali bit ćemo negdje u Južnoj Dalmaciji", kaže.

Image
NOVO NORMALNO /

Objavljene detaljne smjernice za uštedu energije: Od preporuka za grijanje zimi, hlađenja ljeti pa do preporuka za poduzetnike

Image
NOVO NORMALNO /

Objavljene detaljne smjernice za uštedu energije: Od preporuka za grijanje zimi, hlađenja ljeti pa do preporuka za poduzetnike

Butković: 'Neću na godišnji, bit ću doma'

Ministar Marin Pićetić kaže da ove godine za njega i obitelj "ništa od mora": "S obitelji na Papuk. Ništa more, na Papuk ove godine", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Oleg Butković godišnji će pak provesti doma no, s obzirom da je iz Novog Vinodolskog, to mu ne bi trebalo teško pasti. "Neću na godišnji, bit ću doma. U Novom Vinodolskom ću bit. Tamo sam doma, ne idem nikuda", rekao je novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković: 'Uvijek ista stvar'

Premijer Andrej Plenković nakon zadnje aktivnosti, a to je posjet Istri, planira otići u državnu rezidenciju, vilu Costabellu u Rijeci. "Uvijek ista stvar, uvijek u Rijeku. Prije toga ću ići malo i u Dalmaciju", kaže premijer.

Milanović: 'Nema ljetovanja, neće ga nikad više u životu ni biti'

A predsjednik Zoran Milanović već je u rezidenciji na otoku Hvaru iako, kako kaže, za njega od 2007. godine nema ljetovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovdje sam sam, na otoku Hvaru. Moja obitelj je po svijetu. Nema ljetovanja. Ja nisam ljetovao od 2007. To je uvijek nekakav režim u kojem nemaš privatnosti i ja sam se na to navikao. Nema ljetovanja. Otići ću na Alku, prije toga ću otići na sastanak sa zapovijednicima pa ću nakon toga otići na janjetinu kraj Benkovca s hrvatskim generalima. Nema ljetovanja, nažalost nema ljetovanja, neće ga nikad više u životu ni biti", rekao je Milanović pomalo zamišljeno.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo