FUŽINE DVADESETU GODINU ZAREDOM PROSLAVILE NOVU U PODNE: / Ljudi su dolazili čak i organizirano autobusima

Točno u podne, nakon odbrojavanja, čestike za novu 2020. godinu uputili su načelnik Općine Fužine David Bregovac i direktor tamošnjeg turističkog ureda Marinko Jakovljević

31.12.2019.
14:41
Nel Pavletić/Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dvadesetu godinu za redom u goranskom mjestu Fužine domaći i strani gosti u utorak na Silvestrovo ispraćaju Staru godinu uz bogatu gastro ponudu i glazbeni program, sa šampanjcem i zdravicama u podne kod jezera Bajer.

Kao i dosadašnjih godina, u Fužinama se sakupilo mnoštvo posjetitelja iz bližih i daljih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja. Osim osobnim automobilima, mnogi su došli organizirano, autobusima.

Središnje događanje organizirano je na igralištu podno brane na jezeru Bajer. Posjetitelji su se zabavljali uz glazbu grupe Face i voditelja Davora Dretara Drelea, velike količine kuhanog vina, kobasica i drugu ugostiteljsku ponude. Dobroj zabavi pogodovale su i vremenske prilike, s ne osobito niskom temperaturom zraka te uglavnom sunčan dan.

Točno u podne, nakon odbrojavanja, čestike za novu 2020. godinu uputili su načelnik Općine Fužine David Bregovac i direktor tamošnjeg turističkog ureda Marinko Jakovljević.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali