FILIPOVIĆ KRITIČAN PREMA PROTUKANDIDATKINJAMA: / 'Raspisivati natječaj za novi stadion netom prije izbora je jeftini populizam'

'Bilo bi dobro da obnašateljica dužnosti prokomentira kako je cijena projekta sljemenske žičare narasla s 300 na 750 milijuna kuna, a ne je li nešto sigurno ili nije',

27.4.2021.
12:00
Davorin Visnjic/PIXSELL

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović u utorak je komentirao optužbe svoje protukandidatkinje Vesne Škare Ožbolt koja je rekla da je "u posljednje vrijeme izložena Filipovićevom fabriciranom napadu koji plasira priče da iza nje stoje moćnici i veliki donatori".

“Što se tiče financiranja njene kampanje, bilo bi zanimljivo vidjeti, s obzirom da je ona u kampanji još od osmog mjeseca, da objavi tko joj financira kampanju”, rekao je Filipović za N1.

Kritike i na račun Pavičič Vukičević

Osvrnuo se i na obnašateljicu gradonačelničke dužnosti, Jelenu Pavičić Vukičević. "Bilo bi dobro da obnašateljica dužnosti prokomentira kako je cijena projekta sljemenske žičare narasla s 300 na 750 milijuna kuna, a ne je li nešto sigurno ili nije. Za to postoje stručnjaci koji će to utvrditi”, rekao je.

Kritizirao je i najavu Pavičić Vukičević da će raspisati natječaj za novi Dinamov stadion. "Prvo je rekla da će rušiti tribinu pa graditi novu, sad kaže da će raspisati novi natječaj za stadion. Nikakva parcijalna rješenja nisu dobra", rekao je Filipović te dodao da je raspisivanje natječaja manje od mjesec dana prije izbora ništa drugo nego "jeftini populizam".

Filipović je poručio da se u svojoj kampanji fokusira na bitne stvari "koje mogu poboljšati život svih sugrađana, transparentne financije i uspješnu objavu". "Ne bavim se videima i glazbenim ukusima svojih protukandidata", rekao je Filipović aludirajući na spot koji je Miroslav Škoro napravio s reperom Zizijem.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali