Play ponuda

BRAVO, MAJSTORE / Dokaz da poštenih ljudi i dalje ima: Dubrovački taksist pronašao deset tisuća kuna pa ih vratio vlasniku

Image
Foto: PIXSELL / Ilustracija

Zahvaljujući poštenom taksistu, svota je vraćena vlasniku

5.7.2022.
8:33
PIXSELL / Ilustracija
Play ponuda

Često se mogu pročitati priče da taksisti pronađu novčanike, novac, mobitele i ostale skupocjene stvari u svojim vozilima. Pitanje je hoće li oni kasnije pronaći put do svojeg pravoga vlasnika.

Taksist Vladimir Stanjević u ponedjeljak je u svojem vozilu pronašao veću količnu novca, a riječ je o iznosu od deset tisuća kuna.

Zahvaljujući poštenom taksistu Stanjeviću, koji je inače djelatnik Sindikata autotaksi prijevoznika Dubrovnik, svota je vraćena vlasniku.

"Vozio sam goste u Zračnu luku i kad sam bio na semaforu na Ilijinoj glavici, slučajno sam vidio kako je nečiji novčanik ostao u autu. Kasnije sam stao i provjerio o čemu je riječ, a kada sam iskrcao goste, odmah sam se javio našem taksi centru koji je provjerio tko je bio u automobilu," objasnio je za Dubrovački dnevnik.

Image
KRENULO 'GULJENJE' TURISTA /

Turistkinje šokirao račun za taksi u Splitu: Sudeći po cijeni, ovaj tip je milijunaš

Image
KRENULO 'GULJENJE' TURISTA /

Turistkinje šokirao račun za taksi u Splitu: Sudeći po cijeni, ovaj tip je milijunaš

Osoba koja je izgubila novčanik ga nagradila

I on je sam pogledao dokumente, a onda vidio kako se u novčaniku nalazi veća količina novca.

"Brzo smo došli do osobe koja je izgubila novčanik. Riječ je o voditelju jednog poznatog restorana u povijesnoj jezgri", kazao je taksist, a kasnije ga je i nagradila osoba koja je izgubila novčanik.

Play ponuda
Play ponuda