UKINULI MU SUSPENZIJU / Dr. Boro Nogalo vraća se na posao u dječjoj bolnici: 'Sretan sam i zadovoljan što opet mogu raditi'

Podsjtimo, prošle ga je zime suspendirao bivši ravnatelj dr. Ivo Dumić Čule, imenovan nakon što je Nogalo krajem 2019. iznenada smijenjen

8.9.2021.
15:50
Patrik Macek/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dr. Boro Nogalo, nakon devetomjesečne suspenzije, vraća se na posao. Danas je potpisao izvansudsku nagodbu s dr. Duškom Markov Glavaš, v.d. ravnatelja, javlja Večernji list. Nogalo tako ponovno može raditi kao pedijatar u bolnici.

Podsjtimo, prošle ga je zime suspendirao bivši ravnatelj dr. Ivo Dumić Čule, imenovan nakon što je Nogalo krajem 2019. iznenada smijenjen.

Dr. Nogalo je nakon smjeneotvoreno govorio o događanjima u bolnici i optuživao za nepravilnosti, ponajviše vezane uz projekt Centra dječje translacijske medicine.

Promjenom vlasti u Zagrebu, došlo je do imenovanja novog Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak koje je smijenilo dr. Dumića Čulu i raspisalo novi natječaj za ravnatelja koji traje do kraja ovoga tjedna.

"Sretan sam i zadovoljan što mogu opet raditi, naročito u situaciji kad pedijatara nema dovoljno", komentirao je dr. Nogalo za Večernji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali