Do kraja dana očekuje se normalizacija opskrbe strujom

Iz HEP-a javljaju kako bi do kraja nedjelje opskrba električnom energijom trebala biti normalizirana u dijelovima zemlje gdje su nastali kvarovi te bi svi do jutra trebali imati struje.

8.2.2015.
20:58

Smirivanje bure u podvelebitskom dijelu Ličko-senjske županije omogućilo je HEP-ovim radnicima pristup lokacijama gdje su bili kvarovi te osposobljavanje oštećene distribucijske mreže, pa se do kraja nedjelje na većini područja očekuje normalizacija opskrbe električnom energijom.

Iz HEP-a u priopćenju navode kako su njihove ekipe na terenu od ranih jutarnjih sati, pa do kraja dana na većini područja očekuju normalizaciju opskrbe kupaca električnom energijom.

Djelomično normalizirana opskrba

Trenutno je na području grada Senja i općine Karlobag oko 400 kupaca bez električne energije. U nedjelju je normalizirana opskrba u dijelu naselja grada Senja te je 400 kupaca dobilo električnu energiju. Opskrba je normalizirana i na području Karlobaga za 70 kupaca, i to u naseljima Vidovac i Lukovo Šugarje.

Na području općine Gračac svi su kvarovi sanirani i svi kupci imaju urednu opskrbu električnom energijom, dok je na području općine Rakovica oko 20 kupaca trenutno bez električne energije.

U Gorskom kotaru sanirani su svi kvarovi te svi kupci imaju urednu opskrbu električnom energijom, kažu u HEP-u.

Na području Karlovačke županije trenutno je bez električne energije oko 100 kupaca, i to na području Vojnića i Slunja, a s obzirom da je sanacija kvarova na trafostanicama u tijeku u HEP-u očekuju do kraja dana potpunu normalizaciju opskrbe.

"Radnici HEP-a i dalje ulažu maksimalan trud i napor kako bi se kvarovi što prije otklonili i kako bi se normalizirala opskrba kupaca električnom energijom. Stoga još jednom molimo za razumijevanje sve kupce kojima je ovo nevrijeme prouzročilo poteškoće u opskrbi električnom energijom", stoji u priopćenju.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali