STRAVIČAN ZLOČIN / Objavljeni detalji tragedije u Zagrebu: Sin (28) ubio majku (70)?

Image
Foto: Marko Lukunic/Pixsell

Osumnjičeni muškarac je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje

6.6.2022.
12:55
Marko Lukunic/Pixsell
Play logo

Zagrebačka policija utvrdila je u ponedjeljak da je 70-godišnju ženu u zagrebačkom naselju Špansko usmrtio 28-godišnji član obitelji, nad kojim se nakon uhićenja provodi kriminalističko istraživanje.

Policija je izvijestila da je za ubojstvo koje se dogodilo u neutvrđeno vrijeme, saznala danas, a prema dosad prikupljenim informacijama 28-godišnjak je na zasad neutvrđen način usmrtio 70-godišnju članicu obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni muškarac uhićen je i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija koji provodi očevid.

Policija je jutros izvijestila da je tijelo žene pronađeno u 2.45 sati u stanu u Ulici Drage Gervaisa u zagrebačkom naselju Špansko, te da je osoba koja se dovodi u vezu s događajem privedena u službene prostorije.

Image
UBOJSTVO U ZAGREBU /

Pronađeno tijelo žene, tragovi upućuju na nasilnu smrt

Image
UBOJSTVO U ZAGREBU /

Pronađeno tijelo žene, tragovi upućuju na nasilnu smrt

Mladić bio u psihičkom rastrojstvu kad je ubio majku?

Prema neslužbenim informacijama, žena je izbodena i na tijelu je imala više ubodnih rana. Nagađa se da je sin majku s kojom je živio u istom stanu ubio u stanju rastrojstva, a navodno je početkom ove godine već bio hospitaliziran zbog psihičkih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se može čuti da su susjedi imali određenih problema s njim te da je u nekoliko navrata zbog toga intervenirala policija, no zasad iz policije nema informacija o tome je li ranije bilo postupanja prema 28-godišnjaku i je li prijavljivan. Sve odgovore na pitanja o motivu i okolnostima ubojstva trebala bi dati policijska istraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo