Play ponuda

BITKA ZA OSTAVŠTINU ŽUŽI JELINEK: / Kći: 'Imam dokaze da je Žuži otrovana', Brat: 'Katastrofa je to što nam moja sestra radi'

Image

Kćer i sin Žuži Jelinek u pravom su ratu nakon smrti majke. Iako ni za njena života nisu bili u dobrim odnosima, po njenom odlasku odlučili su se obračunati i kaznenim prijavama.

17.4.2016.
12:50
Play ponuda

"Moja sestra je i mene i njegovateljice i medicinske sestre optužila da smo trovali mamu. Zato je mama završila u domu, ona ju je praktički izbacila van. Na DORH-u se sada vode dva predmeta: moj protiv sestre, zbog iznuđivanja potpisa od nemoćne osobe mjesec dana prije smrti u svrhu ekonomske koristi, i drugi, u kojemu ona traži da se utvrdi nepoznati počinitelj koji ju je otrovao", ispričao je sin pokojne Žuži Jelinek Ivica Jelinek za Jutarnji list.

Prijavila i osobe koje su majku njegovale

Proziva sestru Dianu Marazza Jelinek (64) zbog iznošenja izjava u javnosti te što je, kako kaže, tijelo njegove majke iza njegovih leđa poslala na Sudsku medicinu s koje je nakon dva dana stigao izvještaj da je umrla prirodnom smrću. Sestrinu prijavu da je izgubio oporuke, za koje tvrdi da su nevažeće, naziva glupostima, a ogorčen je i što je prijavila osobe koje su je njegovale.

Image
KĆER ŽUŽI JELINEK: /

"Brat mi je oteo imovinu koju je mama ostavila!"

Image
KĆER ŽUŽI JELINEK: /

"Brat mi je oteo imovinu koju je mama ostavila!"

"Zamislite, ona je otišla na policiju prijaviti ljude koje sam angažirao, jer ja sam se skrbio o mami već 6-7 godina, da na crno primaju plaću. Pa to su žene, njegovateljice i medicinske sestre, koje su njenoj majci prale pozadinu svaki dan! Katastrofa!", dodaje ističući kako je njegova majka doživjela 99 godina. Još kaže kako sa sestrom inače nije u dobrim odnosima, jer je čitav život između njih bila prisutna mržnja i ljubomora, te da mu je ljepše kad je uopće ne čuje. Sve se, kaže, odvija zbog novca.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Već ju je htio lividirati"

Diana Marazza Jelinek bratu ne ostaje dužna.

"Jako mi je teško jer majka nije umrla prirodnom smrću, a moj brat mora se tako braniti. Zato je proces na policiji, kao što je bio i prije tri godine jer već onda ju je htio likvidirati. Drogirao ju je, imam dokaze. Moj brat je nju sirotu, nažalost, prevario. Imam video snimljen par dana prije smrti moje majke u kojemu me moli da je spasim jer se sin ne brine za nju. Ne znam što bih vam drugo rekla, jako mi je neugodno, molim vas, probajte me shvatiti", tvrdi kći Žuži Jelinek.

U policiji su potvrdili prijave, a u Domu u kojem je bila smještena Žuži o cijelom slučaju ne žele govoriti. Njegovateljice, pak, razmišljaju da Diani Jelinek uzvrate protutužbom. Tvrde da su se za nju odgovorno brinule.

Play ponuda
Play ponuda