PROMOVIRAT ĆE CJEPIVO ZA VAŠU LOVU: HZJZ / Bianci Matković (HDZ) dao lovu, ona kaže: 'Izabrana sam, a mogla sam i ne biti'

Bianca Matković tvrdi da ne vidi 'ništa spektakularno' u tome što je HZJZ odabrao njenu tvrtku za promociju projekta 'Misli na druge, cijepi se' na društvenim mrežama

17.2.2021.
15:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Net.hr jutros je objavio kako je tvrtka nekadašnje ministrice bez portfelja u Sanaderovoj Vladi, Biance Matković, dobila je na natječaju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo posao od 188.000 kuna neto, odnosno 235.000 kuna bruto. Posao tvrtke Media front d.o.o. jest promocija projekta “Misli na druge, cijepi se” na društvenim mrežama HZJZ-a.

"Gospodin Sanader nije imao veze s ovim!", kazala je za 24 sata (pišu da se "našalila". "Javila sam se na natječaj jer često radim kampanje po društvenim mrežama i za to imam dobre reference. Moja je tvrtka izabrana, a mogla je jednako tako i ne biti. Ne vidim ništa spektakularno, a posao ću napraviti što bolje mogu kako to i inače radim", komentirala je Matković za 24sata natječaj čiji je ishod otkrio Net.hr, pritom aludirajući na svoju blisku povezanost s bivšim premijerom.

No, iako se na natječaj prijavilo barem pet tvrtki, ravnatelj HZJZ-a i član HDZ-a Krunoslav Capak, 12. je veljače potpisao odluku kojom upravo Media frontu dodjeljuje ovaj posao. Novac za kampanju bit će osiguran iz "covid fonda" Europske komisije koja, između ostalog, potiče promociju cijepljenja. No, Hrvatska još čeka na novac iz fonda, a tvrtka Biance Matković, inače još uvijek članice HDZ-a, već je predala kreativni koncept, kojeg bi HZJZ trebao odobriti kada promocija počne.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali