Mi gradu Zagrebu nudimo promjene kojih se nitko ne treba bojati, mogućnost da bude novi način upravljanja Zagrebom, poručila je Mrak-Taritaš

Kandidatkinja Glasa za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš predala je u srijedu kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu i zamjenike s prikupljenih 6206 potpisa birača kao i listu te stranke i Demokrata za zagrebačku Gradsku skupštinu.

“Pred nama su ključna dva tjedna, ali iza toga i izazovna vremena. Mi gradu Zagrebu nudimo promjene kojih se nitko ne treba bojati, mogućnost da bude novi način upravljanja Zagrebom”, poručila je Mrak-Taritaš uoči predaje kandidatura Izbornom povjerenstvu Grada Zagreba.

Istaknula je da je u pretkampanji prikupila 6 206 potpisa birača koji su dali podršku njenoj kandidaturi za gradonačelnicu Zagreba, kao i njenim zamjenicima Marku Torjancu i Mirandu Mrsiću (Demokrati). Istaknula je da nakon lokalnih izbora u Zagrebu slijedi izazovno vrijeme, jer se nakon konstituiranja Gradske skupštine, mora donijeti odluka o rebalansu proračuna i krenuti s obnovom Grada Zagreba nakon potresa.

Mrsić je pozvao birače da izađu na izbore i daju podršku njihovim listama, dodavši da se Zagreb treba transformirati, dobiti novi način upravljanja i razmišljanja.