Fijasko ili ?

ANALIZA STRUČNJAKA: ‘Ove izbore ćemo pamtiti i po ovom nastupu Milanovića’

Zoran Milanović u Nu2. Sat vremena pravdanja. Od toga 45 minuta u potpunom knock downu, komentar je Marija Petrovića, komunikacijskog stručnjaka i direktora MPR+ agencije, na gostovanje tehničkog premijera i predsjednika SDP-a Zorana Milanovića kod Aleksandra Stankovića.

MILANOVIĆ: Zastupnike Mosta su plašili novim izborima, dovedeni su pred zid

“Pogubljen i na rubu, bez pravog argumenta na direktna pitanja njegove nedosljednosti. Komunikacijski je precijenio svoju retoričku snagu. Ako je htio napraviti osobnu korist za unutarstranačku kampanju i nije mu bas pošlo za rukom. Ili bolje rečeno, potpuno se izblamirao, kaže Petrović za Politka plus i nastavlja.

“Ako netko do sada i nije mogao pobrojati sve postupke Milanovića koji su bili krajnje upitni sada ih je dobio na pladnju u jednoj jedinoj emisiji. Sreća njegova što je sve trajalo sat vremena… I valja primjetiti: kada mu se predoči njegova izjava da ce dati ostavku ako izgubi izbore i da se vise neće kandidirati – on odgovara da je to bila provokacija i da je on dosljedan?! Kada ga se pita da li je izgubio izbore, kaže da nije još sve gotovo… i tako bih mogao redati izjave čovjeka kojeg je moć potpuno promijenila” smatra komunikacijski stručnjak.

” Velika pozornica se zatvara, zastor se spusta i na ove izbore, pamtit cemo ih po mnogočemu. No, zasigurno ce biti upamćeni i po ovoj emisiji u kojoj je Zoran Milanović pokazao da nije veliki političar, pa niti čovjek, a ponajmanje lider… Na žalost”, ističe Petrović”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr