Horoskop za rođene 16. novembra

Dan autoriteta!

Osobe rođene 16. novembra imaju prirodno osećanje za autoritet kao i za to kako da ga ostvare. Mnoge od osoba rođenih ovog dana imaju reputaciju dobrih direktora ili menadžera u svojoj porodici ili na poslu. Ove osobe takođe dobro funkcionišu kao savetnici ili kao rukovodioci društvenih grupa kojima pripadaju.

Osobe rođene 16. novembra su individualisti, koji se nikada ne nalaze pod izrazitim uticajem svog društvenog kruga porodice ili supružnika. Za ove osobe može biti izuzetno teško da prihvate pomoć ili podršku drugih. Najuspešnije osobe rođene ovog dana opsednute su time da završe svoj posao i da u datoj oblasti utvrde svoju nadmoć što im obično polazi za rukom.

Osobe rođene 16. novembra uvek žele da imaju odnose sa osobama koje su im ravne. Izbor životnog partnera, kako u ljubavi tako i na poslu ima najveći značaj. Vrlo često se ove osobe ne mogu posvetiti nekom poslu i da u njemu napreduju ukoliko u svom životu ne pronađu odgovarajuću osobu. Na nesreću, bar što se ljubavi tiče, mnogo vremena treba proći dok se ne pojavi osoba pravih kvaliteta. Nije redak slučaj da se ove osobe godinama emocionalno bore kako bi pronašli takvu osobu.

Osobama rođenim 16. novembra vladaju broj 7 i planeta Neptun. Uprkos ćinjenici da su oni kojima vlada broj 7 zaneseni svojim idejama i da zbog toga gube kontakt sa stvarnošću ovakvi problemi se mogu pojaviti samo kod nezrelih osoba rođenih 16. novembra. Plutonovski aspekti njihovog znaka obično garantuju čvrstu vezanost za objektivnu, posebno finansijsku realnost.

Kada je zdravlje u pitanju osobe rođene 16. novembra moraju da obrate pažnju na sve vrste problema koji mogu nastati usled preteranog sedenja, posebno na probleme sa leđima na lošu probavu i na moguće probleme sa težinom. Za njihovo dobro zdravlje od suštinskog začaja bi bile stroge i svakodnevne fizičke vežbe. Upotreba biljnih čajeva može značajno doprineti održavanju dobrog zdravlja osoba rođenih 16. novembra.

Rođeni na današnji dan: Tiberije, Dajana Karl.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr