Play ponuda

FOTO: / Djevojci svjetskog prvaka u slavlju ispale grudi

shimmer fallback
30.11.2010.
10:38
Play ponuda

Dugoočekivani obračun između Carla Kobre Frocha i Armenca s njemačkim državljanstvom Arthura Abrahama za svjetsku titulu u supersrednjoj kategoriji po WBC-u pripao je 33-godišnjem britanskom boksaču jednoglasnom sudačkom odlukom.

Frochovim trijumfom najviše je bila oduševljenja njegova djevojka Rachael Cordingley, britanski seksi model, koja je tijekom borbe vatreno bodrila svoga dragoga, a nakon meča mu je odmah pohitala u zagrljaj.

24-godišnja Britanka željna pažnje nije htjela propustiti gomilu fotografa koji su se skupili u ringu, te je ponosno pozirala uz svog svjetskog prvaka. No, tada joj se dogodio manji 'incident' s pripijenom crnom haljinom, koja je jedva zadržavala njezine grudi unutar dekoltea.

Naravno da brojni fotografi nisu propustili takvu poslasticu, a zločesti britanski mediji čak su naglasili da je Rachael sama izvela ovu 'diverziju' kako bi pokupila komadić slave od svog dečka. Sve je dodatno začinila i izjavom:

"Carl i ja samo se za ovo pripremali osam tjedana. Zbog toga smo, nažalost, apstinirali i od seksa. Sada je tome, srećom, kraj", nije propustila naglasiti atraktivna Britanka.

Play ponuda
Play ponuda