Play ponuda

Eduardo: Pa nisam ja kriv što sam slomio nogu!

shimmer fallback

'Nije moja krivica što sam slomio nogu, ali je istina da mi je taj trenutak promijenio karijeru', izjavio je Dudu prije povratka na Emirates, u utakmici 3.

18.10.2010.
12:16
Play ponuda

arti-201010150702006Eduardo da Silva proživjet će u utorak navečer jednu od najemotivnijih utakmica u svojoj karijeri. Još se ne zna hoće li Dudu startati u prvoj momčadi Šahtara na gostovanju kod Arsenala, ali engleski mediji već su prepoznali priču i zamolili hrvatskog reprezenttaivca za razgovor.

Sky Sport objavio je priču o Duduovom povratak na Emirates, ali ovoga puta kao gosta, njegovi 'dojučerašnji suigrači' bit će na drugoj strani...

arti-201008070286006'Pa nije moja krivica što sam slomio nogu, ali je istina da mi je taj trenutak promijenio karijeru. Ne znam što bi bilo da se nisam ozlijedio, ali vjerojatno bih još uvijek bio u Arsenalu, pogotovo da sam imao kontinuitet igranja. Ako u utorak budem zaigrao, bit će to za mene vrlo emocionalan trenutak, ali zapravo se samo pokušavam koncentrirati na igru. Dolazimo u London hladnih glava", najavio je Dudu veliki okršaj i za njega i momčad iz Donjecka.

"Pobijedili smo u prve dvije utakmice i sada više nismo pod pritiskom. Neće biti lako, ali nadamo se iznenađenju".

Što osjeća? Ima li u njemu želje za osvetom?

arti-201005270422006"Želim da me zapamte kao najboljeg igrača na terenu, ali ne zbog moje prošlosti u Arsenalu, ne tražim u toj utakmici nikakvu osobnu osvetu. Navijači su uvijek bili uz mene i zato su oni i danas u mom srcu. Uostalom, ostao sam u kontaktu i s nekim igračima - Denilsonom, van Persiejem i Fabregasom", zaključio je Dudu.

Play ponuda
Play ponuda