banner

Zaštitar kasina u riječkom Toweru ranio pijanog gosta

Jedna je osoba ozlijeđena u pucnjavi koja se dogodila tijekom noći u riječkom Tower centru, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Riječka policija zaprimila je dojavu oko 2,40 sati da je u automat-klubu u sklopu Tower centra u Rijeci došlo do tučnjave i pucanja iz vatrenog oružja.

Policija je nakon dolaska utvrdila da je jedan od sudionika događaja, a radi se o 30-godišnjem Riječaninu, prevezen u KBC Sušak.

Nakon pružene liječničke pomoći, utvrđeno je da je zadobio tešku tjelesnu ozljedu, odnosno prostrijelnu ranu u predjelu stopala.

Policija je tijekom očevida utvrdila da su oko 2,30 sati u automat-klub u vidno alkoholiziranom stanju došla dvojica Riječana u dobi od 30 i 37 godina.

Nakon što je 46-godišnji zaštitar u klubu zatražio od njih da napuste prostor, prepoznavši 30-godišnjaka koji je imao zabranu ulaska u automat-klub, krenuli su prema stubištu kluba koje vodi prema vanjskoj terasi, gdje su napali zaštitara.

Zaštitar je tom prilikom ispalio više hitaca iz službenog pištolja, od kojih je jedan pogodio 30-godišnjaka u predjelu stopala.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad svim sudionicima događaja te obavljanje razgovora s drugim osobama koje bi mogle dati korisne informacije kako bi se rasvijetlile okolnosti događaja.

O događaju je obaviješten Istražni sudac Županijskog suda u Rijeci te nadležno državno odvjetništvo, priopćeno je iz PU primorsko-goranske.

Povratak na Net.hr