Pomorac žrtva prevare: Zaručnica mu pobjegla sa 100.000 kuna

Potraga za “srodnom dušom” stajala je jednog umirovljenog pomorca gotovo sto tisuća kuna, koliko je tijekom dvije godine platio posrednicima koji su mu ugovorili brak s 36-godišnjom državljankom BiH.

U čvrstom uvjerenju da će uskoro uploviti u bračnu luku, 66-godišnjak je budućoj mladenki platio popravak zubi, niz bolničkih zahvata, kao i sve ostale zahtjeve koje je tražila dok je navodno boravila kod roditelja u BiH. Kako do ugovorenog braka nije došlo, sve je na koncu prijavio policiji koja je istragom razotkrila ozbiljnu prijevaru, piše Slobodna Dalmacija.

On želi “spasiti vezu”

Utvrđeno je da je 53-godišnja državljanka BiH, koja je sve ugovarala, prevarila 66-godišnjaka zajedno s 26-godišnjakom koji je pak bio u ljubavnoj vezi s 36-godišnjom “mladenkom” koja se pomorcu predstavljala pod lažnim imenom. Iako su osumnjičeni da su od njega na prijevaru primili gotovo sto tisuća kuna te su uz kaznenu prijavu privedeni sucu istrage, 66-godišnjak se jučer pokolebao u svojoj namjeri da izvede stvari na čistac te zavapio kako on zapravo samo želi “spasiti vezu”.

“Moram spasiti naš odnos. Zaprijetila mi je da će se udati za drugoga, a taj čovjek nije dobar, a i čini mi se da već ima suprugu. Ona nije loša osoba, već su je iskvarili zli ljudi”, ispričao je požalivši što je svoju obećanu dragu na koncu morao prijaviti policiji.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/248646/Default.aspx

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr