'Vikao je 'je… vam mater, srušio me i udarao nogom, a žena me je počela daviti'

Napadnuti dvojac, djelatnike Elektre koji su pretučeni danas prijepodne na karlovačkom Korzu, ispred bolnice dali su izjave nakon ‘posjete’ hitnom odjelu.

”Išli smo na iskapčanje, a kad smo ih isključili, jedan je muškarac izašao van u dvoršte i napao nas, počeo nas tući uz psovke. Vikao je ‘je… vam mater, bezobraznici jedni’. Lupao nas po glavi, srušio me dole na pod i udarao nogom u dvorištu”, ispričao je nakon današnjeg šoka na poslu HEP-ovac Žarko Krajačić.

Kako dodaje, u napadu je sudjelovala i žena koja ga je uhvatila za vrat i počela daviti.

Njegov kolega Ivan Mušnjak rekao je da je ovo prvi put da su doživjeli fizički napad. Navodi da je do sada bilo verbalnih napada ‘problematičnih kupaca’, ali nikada nešto ovako.

Vjerojatno će tužiti

”Zaskočili su nas. Mjerna mjesta su nam dostupna pa im se nismo javili, a na koji su način saznali da dolazimo ne znam. Radi se o poslovnom prostoru, pretpostavljam da su ovo vlasnici”, kaže Mušnjak. Boli ga, priča, cijelo tijelo ali nema oštećenja i vanjskih ozljeda.

”Vidjet ćemo što dalje, još smo na dužnosti”, rekao je HEP-ovac kaportalu.

U karlovačkoj Elektri razmišljaju o daljnjim potezima nakon ovog nesvakidašnjeg poteza, no vrlo je vjerojatno da će tužiti napadače.
http://kaportal.hr/napadnuti-hepovci-u-dvoristu

Povratak na Net.hr