'Vidovnjak' dobio godinu i sedam mjeseci zatvora zbog prijetnje i pokušaja iznude

shimmer fallback

D. G.

15.1.2015.
9:06
Play logo

Čak mu je bilo toliko mučno gledati optuženog da je upitao sutkinju Brankicu Grgurić mora li biti u istoj prostoriji s optuženikom. Odgovorila mu je da mora, ali ako nema što dodati svom već danom iskazu, može odmah izaći iz sudnice. Svjedok je s olakšanjem izašao, piše Novi list.

''Sad kad sam ga vidio žao mi je što sam ga iznevjerio kao prijatelja'', kazao je D. G. koji je na kraju postupka sve priznao, rekao da se osjeća krivim te da mu je strašno žao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Nimalo bezazlene prijetnje

''Želio bih se ispričati i njemu i njegovoj obitelji i samo želim reći da nije bio niti u jednom trenutku u opasnosti od mene'', rekao je osuđenik.

No, prijetnje koje mu je upućivao putem SMS poruka, ne samo on osobno nego i drugooptuženi za pomaganje N. M. (47) iz Brčkog koji je u međuvremenu priznao djelo te se izvansudski nagodio na godinu dana zatvora uvjetno na pet godina, nisu nimalo bezazlene.

Kako je oštećeni imao nekih problema s osobama koje su mu prijetile, zatražio je pomoć od D. G. koji mu se predstavio kao vidovnjak i osoba koja ima posebne sposobnosti vidjeti buduće događaje što je žrtva i povjerovala. D. G. mu je obećao da će ga zaštititi od osoba koje mu žele nauditi. http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Vidovnjaku-godina-i-sedam-mjeseci-zatvora-Prvo-prijetio-pa-nudio-usluge-zastite

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo
Play logo
Play logo