šokantna i potresna ispovijest / UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! 'Dok me bivši muž silovao, moja mama je govorila da će me i ona štapom. Bila sam sva krvava'

Image
Foto: Shutterstock

Za RTL.hr je svoju potresnu priču iznijela žrtva monstruoznog čina

28.1.2021.
10:45
Shutterstock
VOYO logo

Javnost je početkom srpnja zgrozila vijest o otmici i silovanju na području Primorsko-goranske županije. DORH je tada, između ostalog, priopćio:

"Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci je, na temelju kaznene prijave žrtve i izvješća policije te dokumentacije dostavljene uz izvješće, donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 43-godišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv spolne slobode, protupravnog oduzimanja slobode, tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga će se provesti i nad 65-godišnjakinjom zbog postojanja osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode, tjelesne ozljede, nasilja u obitelji i kaznenog djela prijetnje.

Osnovano se sumnja da su okrivljenici početkom srpnja na području Primorsko-goranske županije presreli blisku im žensku osobu (42), fizički ju napali, vrijeđali pogrdnim nazivima, strgali s nje svu odjeću i pritom ju više puta udarili nanijevši joj ozljede..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Vrijeđali je i prijetili joj /

Užas! Nasred ceste ženu tukli, strgali s nje odjeću, muškarac je silovao pa je strpali u gepek

Image
Vrijeđali je i prijetili joj /

Užas! Nasred ceste ženu tukli, strgali s nje odjeću, muškarac je silovao pa je strpali u gepek

Za RTL.hr je svoju potresnu priču iznijela žrtva ovog monstruoznog čina koja je otkrila i kako je riječ o njezinom bivšem suprugu te o njezinoj vlastitoj majci. Zbog iznimno teškog zločina, nećemo objaviti identitet žrtve kao niti preciznu lokaciju gdje se mučenje odvijalo.

"Bivši suprug i ja smo bili u braku 22 godine, a zajedo smo od moje 16 godine. Prve batine sam od njega dobila još dok smo hodali, a istukao me i kada sam bila trudna. Iako je znao dići ruku na mene jer je imao faze kada bi pio, njegovo zlostavljanje je više bilo psihičko. Proglašavao me ludom, prijetio da će me zatvoriti na psihijatriju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo mi je trebalo da pozovem policiju nakon jednog u nizu fizičkih napada na mene. Bilo me sram. Mislila sam da sam doista ja nešto kriva, a s druge strane sam i samu sebe krivila kako sam si to dopustila. 

Znala sam i za njegove nevjere. Svako ljeto kada bismo zaposlili neku djelatnicu u našoj trgovini on bi je zavodio. Kada bih mu prigovorila obrušio bi se na mene da umišljam i da sam luda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda se pojavila jedna žena u koju se zaljubio i to mi je priznao. Rekao mi je da je voli, da je to ljubav njegova života i da želi rastavu braka. Pokušala sam ga odgovoriti od toga iako mi danas nije jasno zašto sam to činila. Valjda zbog djece", počinje svoju potresnu priču nesretna žena. 

Razveli su se u listopadu 2019. godine da bi se krajem veljače 2020. godine pomirili i opet živjeli zajedno do sredine lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tom periodu je pokazivao iznimnu ljubomoru. Svaki put kada bi mi zazvonio mobitel, optuživao me za nevjeru. Rekla sam mu da to više tako neće ići. Problem je bio što sam ja u periodu dok smo bili odvojeni započela jednu vezu koju sam ubrzo prekinula. Međutim, on me stalno prozivao zbog toga. Opet smo se razišli", prisjeća se.

Dan koji nikada neće zaboraviti

A onda je početkom srpnja osvanuo dan koji nikada neće zaboraviti i koji će joj preokrenuti život. Nažalost - nagore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tog dana sam se čula sa čovjekom s kojim sam imala kratku vezu nakon rastave. Iako je veza trajala kratko, poznajemo se u stvari godinama i doista smo prijatelji. Tako smo se i toga dana dogovorili da se nađemo i porazgovaramo jer mi je bilo teško zbog cijele situacije.

Željela sam izbjeći priče i ogovaranja pa smo se odlučili naći na jednom osamljenijem mjestu kod šume. Sjedili smo vani i pričali kada je on uočio da dolazi moj bivši muž. Nisam mogla vjerovati jer mi nije bilo jasno kako je znao gdje sam. Čak sam isprva mislila da netko drugi dolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, on je bio u pravu. Bio je to moj bivši muž. Tada smo pobjegli i sakrili se iza drveta. U jednom trenutku mi je rekao neka ja ostanem gdje jesam, a da on ide izvidjeti situaciju. Nije ga bilo neko vrijeme pa sam pošla za njim i dozivala ga. Došla sam do njegovog auta, ali nije ga bilo. Već je mrak bio pao. Nije se odazivao.

Krenula sam se vratiti na mjesto gdje smo se skrivali i u tom trenutku se ispred mene stvorio moj bivši muž. Uperio mi je svjetiljku u lice i počeo vikati: 'Evo ku*vetine!', a iza njega se pojavila moja mama. I tu kreću dvije zvijeri. Razdrapali su mi traper haljinu koju sam imala na sebi, šamarali me, čupali za kosu. Grudnjak je policija kasnije pronašla u dva dijela kao i rastrgane gaćice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Toliko je bilo bolno da sam umalo izgubila svijest' 

Tukli su me, vrijeđali i omalovažavali oko sat vremena. Za kosu i svakako su me odvukli do auta s kojim su došli. Tada moj bivši muž vadi mobitel i počinje snimati govoreći kako će snimku prvo poslati našoj djeci, a potom objaviti i na društvenim mrežama. 'Neka svi vide kakva si kurvetina', rekao je i nastavio: 'Sad ću vidjet jesi se je*ala!' Tada mi je zavukao ruku u spolni organ. Bilo je užasno bolno. Toliko da sam umalo izgubila svijest. Strašno je bilo.

Sjećam se samo da je moja mama u tom trenutku vikala kako će me ona sa 'štapom je*at ako sam željna ku**a'. Nastavili su me tući. Udarila sam glavom u auto. Oblila me krv. Bila sam sva krvava. I na autu je bilo krvi. Vrištala sam i dozivala upomoć. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetili su i da će me osramotiti i takvu odvesti na javno mjesto da me svi vide. Ugurali su me u stražnji dio dostavnog vozila. Mislila sam da me vode u jednu staru kuću gdje će se i dalje iživljavati na meni. 

Taman kad smo krenuli, stigla je policija koju je u međuvremenu pozvao čovjek s kojim sam se i našla na tom mjestu. Naime, i njega su bili napali, ali je on puno jači pa im je uspio pobjeći. Otrčao je do prve kuće, jer to nije baš naseljeno mjesto, gdje su mu ljudi dali mobitel da nazove policiju s obzirom da je on svoj ostavio u svom autu. Bojali su se doći i pomoći. Rekli su mi da su čuli moje urlike i da je zvučalo strašno. To sam naknadno doznala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim sam ugledala policiju, iskočila sam van. Stajala sam pred policajcima onako gola i krvava. Mama se jednom od njih obratila imenom i rekla mu: 'Ništa nisi vidio! Okreni se i idi! Moja kćer je ku*va i našli smo je kako se je*e!'. Ja sam zapomagala i molila ih da mi pomognu.

Dali su mi neko plastično odijelo da se odjenem, a njima su rekli da moraju doći u policijsku postaju dati iskaz. Bila sam još toliko pribrana da sam policajcima uspjela reći da su sve snimali i da im uzmu mobitele barem. No, nisu to učinili. Mene su odvezli na Hitnu, a njih su ostavili da sami dođu u postaju. Srećom, nisu obrisali snimke i to se sve na sudu pregledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su kasnije u policiji ispričali da su me našli u seksualnom činu s tim čovjekom s kojim sam se našla, ali to je laž", prepričala je nesretna žena kao da se pravda iako nema zbog čega.

Zlostavljanje se nastavilo

No, tu tortura nije prestala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja mama čak ni u policiji nije pokazala kajanje. Naprotiv, izjavila je kako nisam dobila dovoljno batina i da me trebala još više istući", ispričala je i dodala kako se bivši suprug nalazi u pritvoru dok je majka na slobodi i dalje joj zagorčava život.

"Moja mama se oduvijek prema sestri i meni ponašala autoritativno. Istina je, pomogla mi je da stanem na noge, imam krov nad glavom i trgovinu, ali je svime ona morala upravljati do zadnjeg detalja. Za sve sam joj morala polagati račune - od odgajanja djece, mog braka pa do mog posla. Imala je ustaljeni obrazac ponašanja-kada bi bila dobra s mojom sestrom, bila je protiv mene. Kada je bila dobra samnom, bila je protiv moje sestre. Netko je uvijek morao biti meta. Ja nikada nisam bila toliko jaka da bih joj se suprotstavila kao što je to znala učiniti moja sestra. Sada su se opet njih dvije ujedinile pa me prijavljuju i Centru za socijalnu skrb kao da već nije dovoljno to što su mi učinili", jada se nesretna žena i napominje kako je njezina majka oduvijek bila na strani njezinog bivšeg supruga, a njezina sestra sada vidi odličnu situaciju da se materijalno okoristi kod majke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo bih željela nastaviti normalno živjeti, ali bojim se da se to više nikada neće dogoditi. Noću sam u košmarima, danju se ne mogu posvetiti obavezama kao što sam to prije mogla. Zna se dogoditi da samo briznem u plač jer mi se neprestano te slike vraćaju. Redovito idem na razgovore psihijatrici koja je divna žena, ali me ovo ipak toliko potreslo da ne mogu samo tako to izbrisati. Nadam se da će s vremenom ipak biti lakše", završila je svoju bolnu priču žena koja zasigurno više nikada neće biti ista.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo