KRVAVO VALENTINOVO U RIJECI

UBIJENA MAJKA DVOJE MALE DJECE: ‘Stalno su se svađali, a ona je vrištala. Znala je doći i policija’

Žena pronađena mrtva u stanu na Vežici u Rijeci majka je dvoje male djece koja sa svojim partnerom nije bila u dobrim odnosima. Ispričali su to novinarima susjedi koje su zatekli na mjestu tragedije.

Susjedi tvrde kako je nesretna žena na Vežici u svom stanu pronađena oko podneva. Ne zna se tko je zvao policiju. Kažu kako je u ranim tridesetima i da ima dvoje djece.

UBOJSTVO U RIJECI: U neboderu pronađeno tijelo djevojke, policija kontrolira vozila sve do Lučkog

“A čujte. Da, poznavali smo je. Živjela je u bakinu stanu. Često su se iz stana čuli galama i vika. Stalno su se svađali, a ona je vrištala. Znala je doći i policija. Danas ništa nismo čuli”, kažu tamošnji stanari dodajući kako je u stanu živjela sa svojim partnerom i djeteto, koje ima iz te veze. Drugo dijete živi s njenim bivšim suprugom.

Spominju kako je pokojnica imala problema s drogom te da su je ćesto znali viđati kako pije ispred trgovine. “Prije desetak dana rekla mi je da ga namjerava napustiti jer se nije brinuo o djetetu”, govori jedna susjeda za 24sata, međutim druga za za Večernji list pak kaže kako je ubijena ponekad k njoj dlazila moliti cigarete i mlijeko, pa da je kod nje bila prije dva dana pri čemu joj je otkrila da joj se partner odselio.

“Povjerila mi se da ju je taj partner koji je zadnje četiri godine živio s njom ostavio jer je rekao da se ne želi više brinuti niti o njoj niti o djetetu. Kako mi je rekla, iz stana je bio otišao još prije desetak dana”, kazala je susjeda koja navodi kako je ubijenoj nakon rastave i odvikavanja od droge doselio taj partner s kojim je prije četiri godine dobila i dijete.

Muškarac s kojim je nesretna žena živjela i kojeg sada zbog ubojstva traži policija rodom je iz Duge Rese pa je policija stoga krenula u potragu za njim u tom smjeru. U potrazi zaustavljaju i detaljno pregledavaju sva vozila. Na autocesti Rijeka-Zagreb zaustavljen je i jedan autobus te su pregledane osobne iskaznice svih putnika.

Povratak na Net.hr