ŠOKANTNA TRAGEDIJA U ĐAKOVU / Davor je poginuo nakon vlastite svadbe: Iza sebe ostavio petero djece i trudnu suprugu Martinu

Image
Foto: Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL

Davor i Martina prije nekoliko godina kupili su kuću u Potnjanima i doselili se u maleno selo na cesti između Đakova i Našica. On je radio u jednoj građevinskoj tvrtki, a bavili su se i uzgojem lubenica

24.6.2024.
14:54
Ilustracija: Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Davor B. (33) iz Potnjana nedaleko od Đakova smrtno je stradao u nedjelju oko 11.11 sati kad je automobilom kojim je upravljao sletio s ceste između Potnjana i Satnice Đakovačke.

Tragično preminuli Davor iza sebe je ostavio trudnu suprugu i petero djece od kojih je najstarijem 10 godina. Nesreća se dogodila dan nakon što su Davor i supruga Martina pripremili svadbeno veselje koje nisu imali kada su se prije nekoliko godina vjenčali kod matičara. U subotu su slavili sa svojim obiteljima, rodbinom i prijateljima, doznaje Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske postaje Đakovo, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo tako da je vozač osobnog automobila zbog neprilagođene brzine kretanja vozila sletio s kolnika uslijed čega je došlo do višestrukog prevrtanja te zaustavljanja vozila na oranici. Tridesettrogodišnji vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao. Tijelo vozača je po nalogu zamjenika općinskog državnog odvjetnika u Osijeku prevezeno u Klinički bolnički centar Osijek na obdukciju", priopćili su iz PU osječko-baranjske o okolnostima ove tragedije.

Image
OČEVID U TIJEKU /

Sletio s ceste: U prometnoj nesreći kod Đakova poginuo 33-godišnjak

Image
OČEVID U TIJEKU /

Sletio s ceste: U prometnoj nesreći kod Đakova poginuo 33-godišnjak

Davor i Martina prije nekoliko godina kupili su kuću u Potnjanima i doselili se u maleno selo na cesti između Đakova i Našica. On je radio u jednoj građevinskoj tvrtki, a bavili su se i uzgojem lubenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je vrijedan momak, snalazili su se kako su znali i umjeli, a bili su i skladna obitelj. Prije nekoliko godina su se vjenčali kod matičara, ali tada nisu organizirali svadbu, pa su sada odlučili proslaviti i to vjenčanje, ali i skoro rođenje njihovog šestog djeteta, kupovinu kuće… Bilo je lijepo, veselo, a onda nas je sljedeće jutro sve šokirala vijest o njegovoj pogibiji. Tuga je velika", rekao je jedan mještanin Potnjana.

POGLEDAJTE VIDEO: Nesreća na quadu: dvoje djece na intenzivnoj, jedna djevojčica se bori za život

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo